Οδοντίατρος καταδικάστηκε επειδή φίλησε μωρό – «Ίσως να το ακούμπησα στο στόμα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Οδοντίατρος καταδικάστηκε επειδή φίλησε μωρό – «Ίσως να το ακούμπησα στο στόμα»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   12:14 π.μ.  |  Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022


Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε σε έναν 63χρονο οδοντίατρο από τη Λάρισα, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφέσεων, για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, επειδή «φίλησε ένα μωρό».


Ο οδοντίατρος από τη Λάρισα κρίθηκε ένοχος για το περιστατικό με το μωρό, μετά την καταγγελία μιας ασκούμενης γιατρού που τον είδε να κρατάει το παιδί στην αγκαλιά του και να το φιλάει, με αποτέλεσμα να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη και να καταδικαστεί σε φυλάκιση.


Όλα έγιναν πριν από 4 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν ο οδοντίατρος πήγε την πεθερά του σε νοσοκομείο της Λάρισας, μαζί με τη γυναίκα του, για ένα θέμα υγείας που είχε εκείνη. Εκεί, όσο περίμεναν να μάθουν νεότερα, ο 63χρονος είδε μια μητέρα με το μωρό της και ζήτησε την άδειά της να το πάρει αγκαλιά.


Τότε, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, ο 63χρονος έσκυψε και φίλησε το παιδί στο μέτωπο. Σημειώνεται ότι πρωτόδικα ο οδοντίατρος είχε καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση με αναστολή, όπως αναφέρει το larissanet.gr.


Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σήμερα (16.11.2022) και σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος, φίλησε το παιδί πάνω σε μια στιγμή ενθουσιασμού, δηλώνοντας ότι «έτσι μου ήρθε, ήταν ένα όμορφο μωράκι, ήταν μια στιγμή ενθουσιασμού».


Όταν η πρόεδρος τον ρώτησε αν θυμάται πού φίλησε το μωρό, ο 63χρονος απάντησε ότι «υπάρχει μια περίπτωση να πήγα να το φιλήσω στο μάγουλο και να τραβήχτηκε. Ίσως να το ακούμπησα και λίγο στο στόμα».


Η πρόεδρος του απάντησε, εκνευρισμένη, «σαν γιατρός γνωρίζετε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ότι τα μωρά δεν τα πλησιάζουμε ούτε τα φιλάμε και για λόγους προληπτικούς, ασθενειών κτλ. Πώς πήρατε ένα ξένο βρέφος και πέρα από την αγκαλιά το φιλήσατε κιόλας; Οι ηλικιωμένοι τα μωρά δεν τα φιλάμε, αυτό είναι μια αρχή και νομίζω ότι το γνωρίζετε».


Σημειώνεται ότι η μητέρα του μωρού δεν ήθελε τη δίωξη του 633χρονου ενώ η γυναίκα του κατέθεσε, επίσης, ότι πρόκειται για αξιοθαύμαστο άνθρωπο και ότι έκανε μια αθώα κίνηση.


Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του οδοντίατρου έκανε λόγο για αφέλεια, δηλώνοντας «από θαυμασμό και αγάπη προς τα παιδιά ο κατηγορούμενος πήρε την άδεια από τη μητέρα και τη γιαγιά και ζήτησε να πάρει το μωράκι ένα δευτερόλεπτο, το χάιδεψε και το έδωσε πίσω. Είναι ένας άνθρωπος στα όρια της αφέλειας. Την αφέλεια αυτή την πληρώνει σήμερα με αυτή την ανόητη συμπεριφορά» και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε δόλος.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html