Το μασάζ που δέχτηκε να της κάνει στοιχειώνει τις σκέψεις της – Η ασέλγεια και οι στιγμές πανικού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Το μασάζ που δέχτηκε να της κάνει στοιχειώνει τις σκέψεις της – Η ασέλγεια και οι στιγμές πανικού

Κατηγορία Ρόδος στις   6:00 π.μ.  |  Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022




Η Ρόδος περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Η 19χρονη κατήγγειλε ασέλγεια σε βάρος της και ο 52χρονος συνελήφθη. Από την πρώτη στιγμή εκείνος αρνείται τα πάντα…


Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα αναβιώσει στις 2 Νοεμβρίου 2022 υπόθεση με κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 19χρονης κατοίκου Κρεμαστής έναν 52χρονο Ροδίτη, που καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.


Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την 19η Μαΐου 2018 και ώρα 03.00 από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού. Εις βάρος του υποβλήθηκε συγκεκριμένα έγκληση από μια 19χρονη που διατείνεται ότι ασέλγησε εις βάρος της, την 18η Μαΐου 2018 το βράδυ, σε κατάστημά του, ενώ της έκανε μασάζ.


Η 19χρονη, κάτοικος Αθηνών και προσωρινά Κρεμαστής, άρχισε να απασχολείται στο κατάστημα του μηνυόμενου, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του καλοκαιριού. Όπως υποστηρίζει, εκείνο το βράδυ προσφέρθηκε και εκείνη δέχτηκε να της διδάξει θαλάσσιο σπορ. Μετά το πέρας της διδασκαλίας της έδωσε μια πετσέτα για να κάνει μπάνιο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Όταν τελείωσε το λουτρό της, φορώντας το μαγιό της, ο μηνυόμενος, όπως υποστηρίζει, την έπεισε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη.


Ξάπλωσε και όπως περιέγραψε, αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα, ξεκίνησε τις μαλάξεις, που άρχισαν να γίνονται ενοχλητικές όταν αρχικά μετακίνησε το μαγιό της προς τα μέσα και την πίεζε. Όπως υποστηρίζει, ακολούθως γύρισε ανάσκελα, της ζήτησε να πάρει 12 βαθιές αναπνοές και συνέχισε το μασάζ στο στήθος της, ζητώντας της να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της, πράγμα που δεν δέχτηκε.


Ισχυρίζεται ότι αισθανόταν άβολα όταν της σήκωσε το πάνω μέρος του μαγιό της και ήταν τρομαγμένη και ότι σε κάποια στιγμή της έπιασε και τα δύο της στήθη κάνοντάς της κομπλιμέντο. Ο καταγγελλόμενος, όπως περιέγραψε, συνέχισε τις μαλάξεις στους κοιλιακούς της, στα ισχία και στα πόδια της και ενώ του ζήτησε να σταματήσει εκείνος συνέχισε κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της.


Υποστήριξε ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα και ότι της αφαίρεσε εντελώς το μπικίνι της με αποτέλεσμα να μείνει γυμνή. Αμέσως μετά όπως υποστηρίζει η γυναίκα ασέλγησε εις βάρος της με τα δάκτυλά του. Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και εκείνος σταμάτησε.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, ο ίδιος εξεταζόμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από την 19χρονη, χαρακτηρίζοντας τα ψευδή και σκηνοθετημένα, για λόγους, που όπως τόνισε, δεν γνωρίζει. Επεσήμανε ότι παρουσιάστηκε μόνος του στις αρχές μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που είχε από συγγενή της 19χρονης, ενώ επικαλείται συγκεκριμένους μάρτυρες που ήταν μαζί του τις ώρες που περιέγραψε η φερόμενη ως θύμα.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html