Μωρό γεννήθηκε με τριχωτή ουρά 5 εκατοστών (φωτογραφία) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Nαρκωτικά σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου – Ποιος τα ξετρύπωσε

Στη Θεσσαλονίκη ο αστυνομικός σκύλος «Ακύλας» δεν δάγκωσε, αλλά… έκαψε τη γούνα 39χρονου Βούλγαρου, καθώς ξετρύπωσε τα ναρκωτικά που είχε κρ...

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Μωρό γεννήθηκε με τριχωτή ουρά 5 εκατοστών (φωτογραφία)

στις   12:02 μ.μ.  |  Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

 


Με ένα ασυνήθιστο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι γιατροί στο Μεξικό, αφού ξεγέννησαν μια γυναίκα και είδαν πως το μωρό της είχε μια ουρά, η οποία ήταν τριχωτή και μάλιστα ανταποκρίνονταν στον πόνο.


Αναφορά του περιστατικού δημοσιοποιήθηκε στο Journal of Pediatric Surgery και αναφέρει πως το κοριτσάκι γεννήθηκε με καισαρική τομή σε αγροτικό νοσοκομείο στο βορειοανατολικό Μεξικό, σημειώνει η nypost.com.

Ουρά 5,7 εκατοστών


Τότε, οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μωρό είχε μια ουρά, 5,7 εκατοστών στα οπίσθια του, που αποτελούνταν από τρίχες. Έτσι, θεώρησαν πως είναι ένα εξελικτικό απομεινάρι και μία από τις 195 σπάνιες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ιαπωνία, Ιταλία και Γερμανία.

Τι διαπίστωσαν οι γιατροί


Παρόλα αυτά, όταν τρύπησαν με βελόνα την ουρά, το βρέφος έβαλε τα κλάματα, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερες εξετάσεις στο σπάνιο άκρο του. Η ακτινογραφία λοιπόν, δεν αποκάλυψε στοιχεία ανωμαλιών ή οστικών δομών στο εσωτερικό της ουράς, υποδηλώνοντας πως ήταν μια «αληθινή ουρά», μια καλοήθης δηλαδή απόφυση που αποτελείται μόνο από ιστό και λίπος, κάτι που είναι πολύ πιο σπάνιο, με μόνο 40 περιπτώσεις να έχουν αναφερθεί. Οι γιατροί αποφάσισαν να αφήσουν το παιδάκι να μεγαλώσει λίγο και μετά από δύο μήνες διαπίστωσαν πως η ουρά του μεγάλωσε κατά 0,8 εκατοστά. Έτσι, το έβαλαν στο χειρουργείο και αφαίρεσαν το άκρο του με απόλυτη επιτυχία, ενώ χρησιμοποίησαν δέρμα από τα οπίσθια για να κλείσουν την πληγή. Πλέον, το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, αφού η συγκεκριμένη περιπέτεια δεν επηρέασε κάποιο όργανο ή λειτουργία του.Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html