Τρόμος για μαθήτριες σε πάρτι του σχολείου – 35χρονος τις παρενόχλησε σεξουαλικά και προσπάθησε να βιάσει μία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Τρόμος για μαθήτριες σε πάρτι του σχολείου – 35χρονος τις παρενόχλησε σεξουαλικά και προσπάθησε να βιάσει μία

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:14 π.μ.  |  Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022




Εισέβαλε στο κέντρο διασκέδασης που γινόταν η χοροεσπερίδα του σχολείου στην Κω και αφού παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις ανήλικες, στη συνέχεια αποπειράθηκε να βιάσει τη μία από αυτές.


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νησί της Κω. Ο 35χρονος δράστης μπήκε στο κατάστημα που διασκέδαζαν οι μαθητές γυμνασίου του νησιού και αμέσως έβαλε σε εφαρμογή τις νοσηρές σκέψεις του. Με χειρονομίες και πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις ανήλικες μαθήτριες, οι δύο εκ των οποίων 14 ετών και η τρίτη 13 ετών.


Στη σύγχυση της η μικρότερη εκ των τριών μαθητριών, βγήκε από το κατάστημα προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ που είχε υποστεί. Ωστόσο όπως είπε η ίδια αλλά και οι συμμαθητές της στις καταθέσεις τους, ο 35χρονος της ακολούθησε και με τη χρήση της βίας την οδήγησε στο αυτοκίνητο του. Άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, έσπρωξε την ανήλικη στα καθίσματα και προσπάθησε να τη βιάσει. Η ανήλικη όμως αντιστάθηκε και αφού κατάφερε να απωθήσει τον 35χρονο. Στην συνέχεια τρέχοντας έφτασε στο χώρο που γίνονταν η χοροεσπερίδα, όπου και εξιστόρησε στους συμμαθητές της, τι είχε συμβεί.


Οι αστυνομικοί, όμως, που είχαν φτάσει στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον 35χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.


Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html