Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: «Καλό ταξίδι Άννα» – Το αντίο των συναδέλφων στην 29χρονη γιατρό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: «Καλό ταξίδι Άννα» – Το αντίο των συναδέλφων στην 29χρονη γιατρό

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   5:37 μ.μ.  |  Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022




«Καλό ταξίδι Άννα» λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί για τον θάνατο της 28χρονης ειδικευόμενης γιατρού στο τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού. Συγκλονισμένη είναι και η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).


Η 29χρονη Άννα Τζελέπη, ειδικευόμενη γιατρός, σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού. Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της άτυχης επιστήμονα που εργαζόταν στην Α’ Παθολογική κλινική στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΓΝΕ).


«H ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 28 ετών. Καλό ταξίδι Άννα», τονίζει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των γιατρών.


Συγκλονισμένη για τον χαμό της νεαρής γιατρού είναι και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Ματίνα Παγώνη, η οποία ανέφερε στο iatropedia.gr ότι η άτυχη κοπέλα εργαζόταν στο τμήματα της:


«Μια εξαιρετική κοπέλα και συνάδελφος, δίπλα μου δούλευε, σε διπλανά γραφεία. Τι να πω τώρα; Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, που δεν είχε τίποτα, ήταν απόλυτα υγιής. Είναι πολύ βαρύ το κλίμα. Σκέφτομαι τους γονείς της. Κρίμα, κρίμα που χάθηκε μια νέα γιατρός με τόσα όνειρα!…Δεν έχω λόγια….», τονίζει συγκλονισμένη η Ματίνα Παγώνη.


Πηγή: Iatropedia.gr / Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html