Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   4:15 π.μ.  |  Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022



Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει περισσότερο όσους ανήκουν στις πρώτες μοίρες του Τοξότη, Λέοντα, Κριού, Διδύμων, Ιχθύων και Παρθένων. Το Νέο Φεγγάρι,  φέρνει αισιόδοξα μηνύματα και βγάζει την μουντάδα από πάνω μας. 

Ενεργοποιήστε λοιπόν τους στόχους σας, για τις επόμενες δύο εβδομάδες και φροντίστε να τους επιτύχετε, εφόσον η ενέργεια του Τοξότη αυτή την περίοδο είναι διάχυτη, με την Αφροδίτη, Ερμή να βρίσκονται επίσης σε αυτό το ζώδιο και να ενισχύουν κάθε νέο ξεκίνημα.


ΚΡΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο, του Τοξότη, δίνει την εύνοια που χρειάζεστε για να χτίσετε με σωστές βάσεις τους στόχους σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ενώ θα δώσετε το επόμενο διάστημα ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τις σπουδές. 


ΤΑΥΡΟΣ


Οικονομικά οφέλη θα έχετε από αυτή την Νέα Σελήνη, ενώ θα μπείτε στην λογική να εξετάσετε τις συνθήκες που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Επίσης η αισιοδοξία που θα σας πλημμυρίσει, ίσως γίνει επικίνδυνη αν δεν μπορέσετε να την τιθασεύσετε και όταν μάλιστα δεν έχετε αυτοσυγκράτηση στις επιθυμίες σας. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο, στον τομέα των σχέσεων σας και των συνεργασιών σας. Οι σχέσεις χρειάζονται ενδιαφέρον και φλόγα και αυτό το φεγγάρι θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις σας, ή να ξεκινήσει μία καινούρια συνεργασία, ή σύμπραξη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας, δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτούς τους τομείς. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να βάλετε σειρά στην καθημερινότητα σας, να αναζωογονήσετε τις εργασιακές σας σχέσεις και να φροντίσετε το σώμα σας με άσκηση και σωστή διατροφή. 


ΛΕΩΝ


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 5 τομέα σας, που αφορά την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά σας, την δημιουργικότητα σας και επιχειρηματικά σχέδια, για όσους ασχολούνται με αυτά. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αυξηθεί η κοινωνικότητα σας και να παρουσιαστούν ευκαιρίες που μπορεί να στηρίξουν τους στόχους σας. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, δίνει έμφαση στα οικογενειακά θέματα, αλλά και σε επαγγελματικές δραστηριότητες, ιδίως αν αυτές βρίσκονται στον δικό σας χώρο. Θα αναπτυχθεί η επιθυμία σας να βάλετε καινούριες βάσεις, να επισκευάσετε, να διακοσμήσετε και να βάλετε την προσωπική σας πινελιά στον δικό σας χώρο.


ΖΥΓΟΣ


Σήμερα η Νέα Σελήνη, ανοίγει μπροστά σας νέες επικοινωνιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες. Γίνεστε πιο κοινωνικοί, ενώ το περιβάλλον σας θα παίξει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε το επόμενο διάστημα. Ίσως μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε μεταφορικό μέσον, να ταξιδέψετε και να φύγετε από τον τόπο σας, για να σπουδάσετε ή να εργαστείτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Τα οικονομικά σας ανανεώνονται αυτή την περίοδο, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέες προοπτικές και σταθερότητα και ενδεχομένως να προκύψει μία πρόταση για δουλειά, που μπορεί να έχει αρκετά χρηματικά οφέλη, η να σας δοθεί προαγωγή, ή επίσης να αυξήσετε τα κέρδη, στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.   


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, φέρνει θετικούς οιωνούς σε όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Νέα αρχή θα ορίσει αυτό το Φεγγάρι σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε, ακόμη και να επιδιώξετε μία αλλαγή στην εμφάνιση σας, να ερευνήσετε, να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε. Βάλτε νέους στόχους και να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν συνωμοτεί, για να τους πετύχετε.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Νέα Σελήνη στον 12 Ηλιακό σας τομέα, αφορά το ασυνείδητο, την φαντασία, την διαίσθηση. Είναι επίσης η καταλληλότερη χρονική στιγμή να αφήσετε πίσω το παρελθόν που σας πονά και να ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωση σας, μέσα από την βοήθεια κάποιου ή όχι. Το παρασκήνιο επίσης αυτή την περίοδο θα είναι πολύ ενεργό. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει μεγάλη κοινωνικότητα θα αναπτύξετε με άλλα πρόσωπα κοινούς στόχους και θα κάνετε καλές συμμαχίες. Ίσως η ομαδικότητα να σας δώσει προοπτικές να χτίσετε νέους στόχους στην ζωή σας. 


ΙΧΘΥΕΣ


Καριέρα και επαγγελματική ζωή θα έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο στην ζωή σας, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες, αλλά και τις τελευταίες του ζωδίου σας. Θα είστε πολύ παραγωγικοί και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε την φήμη σας.


Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html