Μόνος και αβοήθητος σε χαράδρα για 10 ολόκληρες ώρες – Η πιο δύσκολη νύχτα της ζωής του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Μόνος και αβοήθητος σε χαράδρα για 10 ολόκληρες ώρες – Η πιο δύσκολη νύχτα της ζωής του

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   12:29 π.μ.  |  Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022




Νύχτα αγωνίας και φόβου στο Πήλιο για έναν 45χρονο που έπεσε σε χαράδρα και δεν μπορούσε να βρει διέξοδο. Τον είδε περαστικός μετά από 10 ολόκληρες ώρες…


Η πτώση του, σε χαράδρα στο Πήλιο, λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο 45χρονος ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά το θέμα στη δική του περίπτωση, ήταν πως δεν μπορούσε να βρει διέξοδο και να απεγκλωβιστεί μόνος. Παρέμεινε στο σημείο για 10 ολόκληρες ώρες. Όπως φαίνεται δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο για να ειδοποιήσει και περιμένε, κάποιος να περάσει από το σημείο και να ακούσει τις φωνές του.


Αβοήθητος έμεινε ένας 45χρονος άνδρας που έπεσε προχθές το βράδυ (22-11-2022) σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στο Ανατολικό Πήλιο και χθες το πρωί τον εντόπισαν και τον απεγκλώβισαν πυροσβέστες, μετά από 10 ολόκληρες ώρες.


Σύμφωνα με κατοίκους, ο άνδρας ζαλίστηκε και έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή μεταξύ Λαμπινού και Ξουριχτίου. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με συγγενείς του και έμεινε αβοήθητος όλη τη νύχτα. Περαστικός που τον είδε, ειδοποίησε χθες στις 10:00 το πρωί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και στο σημείο πήγαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.


Οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 45χρονο σε δύσβατο σημείο. Ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία του και είχε τις αισθήσεις του, τον ανέσυραν στον δρόμο και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου.


Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στο περιστατικό κλήθηκε να συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, που ξεκίνησε από τη Λάρισα, αλλά επέστρεψε στη βάση του, καθώς οι πυροσβέστες είχαν ήδη ανασύρει τον άνδρα που έπεσε στη χαράδρα.



Πηγή: sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html