Survivor All Star: Ποιοι υπέγραψαν – τα ζευγάρια του παιχνιδιού – η μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Survivor All Star: Ποιοι υπέγραψαν – τα ζευγάρια του παιχνιδιού – η μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς

Κατηγορία Survivor στις   12:45 μ.μ.  |  Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022




Η Φαίη Σκορδά είχε χθες όλο το ρεπορτάζ για το τι -και κυρίως ποιους- θα δούμε στο «Survivor All Star».


Το «Survivor All Star» είναι πλέον μονόδρομος για τον Σκάι και την Ατζούν Μίντια. Μετά από δύο τουλάχιστον σεζόν που το ακούγαμε, ο κύβος ερρίφθη. Οι διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες του reality έχουν προχωρήσει και ήδη οι πρώτες υπογραφές έχουν πέσει.


Η Φαίη Σκορδά ανέλαβε να βγάλει άκρη στον δαίδαλο της παραπληροφόρησης και φιλοξένησε σήμερα στο «Πρωινό μας» αναλυτικό ρεπορτάζ για το τι, και κυρίως ποιος, θα δούμε το επόμενο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο.


Τι μάθαμε για το «Survivor All Star»

Καταρχήν πληροφορηθήκαμε ποιοι είναι οι πρώην παίκτες που έχουν ήδη βάλει υπογραφές για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.


Σημειώστε ονόματα! Στάθης Σχίζας, ο νικητής του «Survivor 2022», Τάκης Καραγκούνιας, Τριαντάφυλλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Περικλής Κονδυλάτος. Αυτοί είναι οι 5 πρώην παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι ως singles.


Τι εννοούμε; Ότι τα επόμενα 6 άτομα, τα οποία έχουν υπογράψει και αυτά, είναι ζευγάρια. Μιλάμε για τον Σάκη Κατσούλη, νικητή του «Survivor 2021» με τη Μαριαλένα Κατσούλη, τη Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο.


Το ενδιαφέρον σε σχέση με τα ζευγάρια είναι πως τα δύο μέρη δεν θα αγωνίζονται μαζί. Το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες. Οπότε το ερώτημα θα είναι «ποιες σχέσεις θα επιβιώσουν;» και ποιοι από τους παίκτες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο αίτημα του παιχνιδιού «ο θάνατός σου η ζωή μου» όταν απέναντί τους θα βρίσκεται ο/η σύντροφός τους.


Και αφού τελειώσαμε με την ονοματολογία, πάμε σε δύο σημαντικά στοιχεία που θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στο φετινό «Survivor All Star».


Πρώτον, σκοπός της παραγωγής είναι να έχει στα χέρια της υπογεγραμμένα συμβόλαια με όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό παικτών. Βάσει των όρων των συμβολαίων, η παραγωγή έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει στις συμφωνίες με τους παίκτες. Με λίγα λόγια, δεν είναι βέβαιο ότι όλοι όσοι υπέγραψαν θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι.


Δεύτερον, οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή θα ταξιδέψουν όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο και κάθε επικοινωνία τους με την Ελλάδα θα αποκλειστεί, άσχετα με το αν και πότε θα μπουν στο παιχνίδι. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους αναγνωρίσιμους στο τηλεοπτικό κοινό οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις εξελίξεις, είτε με δημόσιες «παρεμβάσεις» στα social media, είτε μεταφέροντας πληροφορίες στους συμπαίκτες τους.


Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη αποστολή προς τον Άγιο Δομίνικο δεν θα περιλαμβάνει μόνο 24 παίκτες (12 και 12) αλλά όλους όσοι θα έχουν υπογράψει μέχρι εκείνη τη στιγμή για να μπουν στο παιχνίδι, ακόμα και αν αυτό πρόκειται να συμβεί τον Μάρτιο.

Πηγή: ieidiseis.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html