Σεπόλια: Το προφίλ των παιδοβιαστών και οι νέες συλλήψεις -O επιχειρηματίας, o υπάλληλος σε νοσοκομείο, ο 33χρονος με «διανοητικά προβλήματα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: Το προφίλ των παιδοβιαστών και οι νέες συλλήψεις -O επιχειρηματίας, o υπάλληλος σε νοσοκομείο, ο 33χρονος με «διανοητικά προβλήματα»

Κατηγορία Αττική στις   2:00 π.μ.  |  Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022




Έχει σοκάρει το Πανελλήνιο η υπόθεση των παιδοβιαστών της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς συνεχώς έρχονται στη δημοσιότητα νέες αποκαλύψεις που προκαλούν φρίκη με τα όσα ζούσε το ανήλικο κορίτσι. Η μητέρας της προφυλακίστηκε καθώς μετά την απολογία της δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα. Ποιο είναι το προφίλ των τριών νέων συλληφθέντων.


Οι συλλήψεις βρίσκονται ακόμα στην αρχή καθώς ο κύκλος μόλις έχει ανοίξει, καθώς ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες θα έρθουν ακόμα τέσσερα εντάλματα σύλληψης, αφού το 12χρονο κορίτσι έχει αναγνωρίσει ακόμα δύο άνδρες -οικογενειάρχες-.


Τα ακόμα δύο εντάλματα για σύλληψη αφορούν έναν συγγενή του Ηλία Μίχου και έναν ακόμη άντρα που έστελνε τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας και είναι πρώην υπάλληλος κρατικής υπηρεσίας και παντρεμένος.


Οι τρείς κατηγορούμενοι παιδεραστές -εκτός από τον 53χρονο Ηλία Μίχο που την εξέδιδε και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή- είναι 33, 34, και 36 ετών.


Οι ίδιοι αρνούνται ότι είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη με τον καθένα να επικαλείται και διαφορετικούς λόγους.


Τα επιχειρήματα των τριών παιδοβιαστών και το προφίλ τους


Ο 36χρονος παιδοβιαστής και διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά»


Ο 36χρονος μέχρι τον Μάιο του 2020 δούλευε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και μετά στο νοσοκομείο Μεταξάς ως βοηθός θαλάμου.


Αμέσως μετά την σύλληψη του κάλεσε την μητέρα του κλαίγοντας και της είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα.


«Και μόνο που έκλεινε ραντεβού, δηλαδή και μόνο που το ακούω αηδιάζω. Εγώ τρέμω, τρέμω σε τι κοινωνία θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας» δηλώνει η ξαδέρφη του 36χρονου.


Ο 36χρονος έδειχνε ότι «λάτρευε» τα γρήγορα αυτοκίνητα και ήταν αρκετά ενεργός στα social media. Την Τετάρτη στις 12/10 αναγνωρίστηκε από την 12χρονη ως ένας από τους βιαστές της και μετά την σύλληψη του τέθηκε σε διαθεσιμότητα με άμεση απόφαση του Θάνου Πλεύρη.


Ο 34χρονος επιχειρηματίας στο Παγκράτι με καταγωγή από την Κρήτη


Ο 34χρονος είναι επιχειρηματίας και μένει στο Παγκράτι ενώ κατάγεται από την την Κρήτη. Ο ίδιος κατηγορείται πώς συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω διαδικτύου και μετά συναντήθηκε τουλάχιστον 2 φορές μαζί της έναντι αμοιβής.


Οργή προκάλεσε και η δήλωση του θείου του λέγοντας πώς η 12χρονη είναι «ανεπτυγμένη»: «Μα είναι πιτσιρικάς φαίνεται πιτσιρικάς αλλά κι αυτή φαίνεται πιο ανεπτυγμένη. Τους κοροϊδεύανε (για την ηλικία) για να βρουν “πελάτες”», είπε.


Τονίζεται ότι ο 34χρονος παιδοβιαστής προέρχεται από μια ευκατάστατη οικογένεια και με πανεπιστημιακές σπουδές, δηλαδή ένας νέος με διακρίσεις όπου και αυτός είναι υπεράνω κάθε υποψίας.


«Δεν το περίμενα αφού είναι το καλύτερο παιδί. Ήταν τρομερό παιδί με πανεπιστήμια, πολυτεχνεία, γιατροί δεν έχουμε τέτοια πράγματα» συμπληρώνει ο θείος. Ο 34χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη κατά την επιστροφή του από τη Γερμανία στο αεροδρόμιο.


Ο 33χρονος υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη


Ο 33χρονος που κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα και είναι υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας.


Ο ίδιος παραδέχεται ότι έκλεινε ραντεβού με τη 12χρονη αλλά έγιναν μόνο δύο συναντήσεις χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, και μάλιστα επικαλείται ότι έχει διανοητικά προβλήματα.


«Εγώ σήμερα το πρωί το έμαθα. Από εδώ και πέρα ότι πει η Δικαιοσύνη, είναι σοκ, βέβαια είναι σοκ» δήλωσε ο θείος του 33χρονου.


Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του, υποστήριξε πως ο 33χρονος δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να ξεχωρίσει μία 12χρονη από μία 17χρονη.


Εξαιτίας ψυχικών διαταραχών, κατάθλιψης και κλειστοφοβίας δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σεξουαλικές πράξεις με την ανήλικη.


Έρευνες σε 55 άντρες για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με το mega, οι Αρχές ετοιμάζουν μαζικές διώξεις και αφορά δεκάδες άτομα, ακόμα και για έρευνες σε βάρος 50-55 αντρών.


Με δυο κριτήρια στέλνονται από τις Αρχές αιτήματα άρσης απορρήτου επικοινωνιών, καθώς από τις συνομιλίες προκύπτει ότι κάποιοι προχώρησαν στον βιασμό της 12χρονης, ενώ κάποιοι είχαν προχωρήσει σε επίμαχες συνομιλίες που ξεπεράστηκαν τα όρια νομιμότητας και είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες.




Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html