Σκοτώθηκε από ανατροπή τρακτέρ ο πατέρας καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής στη Βιάννο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Σκοτώθηκε από ανατροπή τρακτέρ ο πατέρας καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής στη Βιάννο

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   8:12 π.μ.  |  Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022




Δυστύχημα από ανατροπή τρακτέρ στη Βιάννο. Ο άτυχος αγρότης καταπλακώθηκε από το βαρύ όχημα και άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο…


Νέα τραγωδία στην Κρήτη από ανατροπή τρακτέρ. Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένας 82χρονος αγρότης που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πατέρας γνωστού μουσικού της περιοχής. Ο άτυχος άντρας καταπλακώθηκε από το όχημα που οδηγούσε και εντοπίστηκε νεκρός. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στο Ηράκλειο και τη Βιάννο, όπου ο ίδιος και η οικογένειά του, ήταν ιδιαίτερα γνωστοί.


Μια ακόμη τραγωδία  καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, ένας άνδρας 82 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από ανατροπή τρακτέρ κοντά στο χωριό Κατωφύγι του δήμου Βιάννου. 


Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 82χρονο, πατέρα – σύμφωνα με τις πληροφορίες –  γνωστού καλλιτέχνη κρητικής μουσικής.


Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος ηλικιωμένος βρήκε τον θάνατο. 


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html