Σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή όπως και ο πατέρας του λίγα χρόνια νωρίτερα σε ανάλογη τραγωδία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή όπως και ο πατέρας του λίγα χρόνια νωρίτερα σε ανάλογη τραγωδία

Κατηγορία Ρόδος στις   9:08 π.μ.  |  Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022



Ανάστατη η Ρόδος από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στοίχισε τη ζωή, σε ένα νεαρό οδηγό μηχανής…


Συντετριμμένοι και σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου οδηγού, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Με την τραγική είδηση να σκορπάει θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Ένα νέο παιδί που πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του, σε τροχαίο δυστύχημα.


Νεκρός ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής σε χωριό της Ρόδου. Έπεσε με τη μοτοσυκλέτα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.


Το θανατηφόρο συνέβη γύρω στις 02.30 τη νύχτα στο χωριό Αφάντου όταν ο 22χρονος διασχίζοντας κεντρικό δρόμο, έπεσε πάνω σε Ι.Χ. που ήταν παρκαρισμένο.


Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου αλλά δεν τα κατάφερε. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πριν λίγα χρόνια είχε σκοτωθεί και ο πατέρας του νεαρού σε άλλο τροχαίο.


 

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html