Καμία ευθύνη δεν αποδίδει η ΕΔΕ για την ασθενή που σερνόταν σε νοσοκομείο της Κρήτης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Καμία ευθύνη δεν αποδίδει η ΕΔΕ για την ασθενή που σερνόταν σε νοσοκομείο της Κρήτης

Κατηγορία Νοσοκομεία στις   7:05 π.μ.  |  Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022




Καμία ευθύνεται δεν αποδίδεται στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Χανίων, μετά την ΕΔΕ που διατάχθηκε για το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα για να πάει τουαλέτα ενώ ακούγονται να τη χλευάζουν.


Όπως αναφέρει το ekriti.gr, το πόρισμα της ΕΔΕ για το νοσοκομείο Χανίων βρίσκεται στη διάθεση του διοικητή, Γιώργου Μπέα, βγάζει «λάδι» τους εργαζόμενους καθώς διαψεύδει τα όσα φαίνονται και ακούγονται στο βίντεο, οι εικόνες του οποίου λένε μια άλλη ιστορία.


Ειδικότερα, από την ΕΔΕ προκύπτει ότι οι γιατροί βοήθησαν την ασθενή και μόνο μια μαρτυρία αναφέρει ότι ακούστηκε η φράση «ασ’ τη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει», η οποία δεν ήταν αρκετή για να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες.


Από τη μεριά του, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, δήλωσε ότι «υπάρχουν ευθύνες και είναι ξεκάθαρο ότι θα αποδοθούν» για την υπόθεση της ασθενούς, όμως σύμφωνα με το ekriti.gr, ήξερε ήδη ότι το πόρισμα της ΕΔΕ δεν αποδίδει καμία ευθύνη πουθενά.


Το χρονικό της καταγγελίας


Ένας πολίτης ανέβασε βίντεο στα social media μέσα από το νοσοκομείο Χανίων, όπου φαίνεται μια αλλοδαπή ασθενής να σέρνεται στο πάτωμα για να πάει τουαλέτα χωρίς να τη βοηθάει κανείς.




Μάλιστα, το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών φέρεται να τη χλευάζει. Παρά το γεγονός ότι το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε και γραπτή καταγγελία στη διοίκηση του νοσοκομείου για να διαταχθεί ΕΔΕ, τελικά το πόρισμα δεν αποδίδει ευθύνη σε κανέναν.


«Ευτυχώς, λένε πολλοί, που υπάρχει και βίντεο, αδιάψευστος μάρτυρας των όσων συνέβησαν. Αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, τι έγινε; Η ατιμωρησία, “βασιλεύει”», δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.




Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html