Πυροβολισμοί μετά από την σκοτεινή παγίδα της πρώην του – Η ερωτική πρόταση και η ενέδρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Πυροβολισμοί μετά από την σκοτεινή παγίδα της πρώην του – Η ερωτική πρόταση και η ενέδρα

Κατηγορία Ρόδος στις   10:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022



Οι πυροβολισμοί λίγο έλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή. Ο νεαρός πήγε στην αστυνομία και παρέδωσε μια σειρά από συνομιλίες και διαλόγους. Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της διερεύνησης…


Ένα τηλεφώνημα από τη νυν κοπέλα του ξαδέρφου του, τον έστειλε στο σημείο που είχε στηθεί ενέδρα σε βάρος του. Ο 17χρονος βρέθηκε παγιδευμένος και απέφυγε τα χειρότερα από καθαρή τύχη. Πλέον ζητάει από τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα και να ρίξουν άπλετο φως στα όσα κρύβει η υπόθεση. Οι πυροβολισμοί που έπεσαν προς την πλευρά του, λίγο έλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή. Ο ίδιος έδωσε κατάθεση, παρέδωσε μια σειρά από μηνύματα και περιέγραψε από τη δική του οπτική γωνία, τα όσα έγιναν.


Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω θα υποβληθεί σήμερα η δικογραφία που σχηματίστηκε την 23η Οκτωβρίου 2022 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σε βάρος 19χρονου τσιγγάνου, ο οποίος την 18η Οκτωβρίου 2022 έβαλε με κυνηγητικό όπλο εναντίον 17χρονου ξαδέλφου του.


Πιο συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως θύμα κατήγγειλε ότι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 02:30 δέχτηκε κλήση στο messenger από έναν 19χρονο ξάδερφό του. Δεν πρόλαβε να απαντήσει λόγω του περασμένου της ώρας και του έστειλε νέο μήνυμα ζητώντας του να τον ενημερώσει τι έγινε και του τηλεφώνησε τέτοια ώρα.


Του απάντησε η σύντροφός του και τον ρώτησε αν θέλει να μιλήσουν. Εκείνος όπως λέει εξεπλάγη και της απάντησε ότι δεν έχουν κάτι να πουν. Τότε έλαβε μήνυμα στο οποίο τον ρωτούσε αν ξέχασε ότι είχαν σχέση! Ο 17χρονος είπε ότι της έστειλε αμέσως ένα μήνυμα και της είπε να μην τον ξαναενοχλήσει, ενώ στην κατάθεσή του είπε ότι είχαν βγει προ 8μήνου όταν δεν ήταν με τον ξάδελφό του, για ένα ραντεβού.


Την 19η Οκτωβρίου 2022 το μεσημέρι του τηλεφώνησε ξανά με απόκρυψη και του ζήτησε να βρεθούν εκεί που έμενε παλιά ο ξάδελφός του. Της ζήτησε όπως υποστηρίζει εξηγήσεις και τότε του είπε να βρεθούν για ένα τελευταίο ραντεβού. Πήρε το αυτοκίνητο του θείου του και μαζί με έναν άλλο ξάδελφό του πήγαν να την βρούν.


Οταν έφτασαν σε χαλικόδρομο στην περιοχή Αμπέλια της Καΐρ, όπου είχαν ραντεβού την είδε όρθια και δίπλα της κάποιον σκυμμένο πίσω από έναν θάμνο. Ήταν ο ξάδελφός του και σύντροφός της ο οποίος σηκώθηκε, έβγαλε μια καραμπίνα και μέχρι να την οπλίσει ο 17χρονος πρόλαβε και έφυγε με όπισθεν από το σημείο.


Ο 19χρονος όπως είπε, πυροβόλησε τρεις φορές προς την πόρτα του οδηγού αλλά πρόλαβαν και έφυγαν. Αμέσως τηλεφώνησε στον πατέρα του και τον ενημέρωσε, ενώ ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» κατέθεσε ότι σκοπός του δράστη ήταν και παραμένει να τον σκοτώσει ενώ θεωρεί ότι έβαλε την σύντροφό του να του τηλεφωνήσει για να του στήσει ενέδρα. Προσκόμισε μάλιστα στους αστυνομικούς αντίγραφα από τις συνομιλίες τους στο facebook.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html