Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Αυτό ήταν το μωράκι που δολοφόνησε ο πατέρας του και μετά σκότωσε την σύζυγο του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Αυτό ήταν το μωράκι που δολοφόνησε ο πατέρας του και μετά σκότωσε την σύζυγο του

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   3:29 μ.μ.  |  Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022




Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το τραγικό έγκλημα που έγινε στην Καβάλα με θύμα μια 31χρονη μητέρα με το 10 μηνών βρέφος της. 


Ο πρώην σύντροφος της 31χρονης, 51χρονος κτηνοτρόφος, είναι ο δράστης του εγκλήματος ο οποίος αυτοκτόνησε μετά από τις δολοφονίες μητέρας και παιδιού.


Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς της 31χρονης μητέρας, του 10 μηνών βρέφους και του 56χρονου κτηνοτρόφου, που τους εκτέλεσε εν ψυχρώ στην Καβάλα και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα ευρήματα που προέκυψαν από την αυτοψία που έγινε στον τόπο του εγκλήματος από την ιατροδικαστή, δείχνουν ότι ο 56χρονος πυροβόλησε και σκότωσε από πολύ κοντινή απόσταση και πισώπλατα τα θύματά του.


Πρώτα φέρεται να σκότωσε το βρέφος, στη συνέχεια την πρώην σύντροφό του και ελάχιστα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του, ρίχνοντας την τελευταία βολή στο κεφάλι του.


Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος.


 



Πηγή: i-diakopes.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html