Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το μωρό για να πονέσει τη γυναίκα του – Την πυροβόλησε πισώπλατα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το μωρό για να πονέσει τη γυναίκα του – Την πυροβόλησε πισώπλατα

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   12:45 π.μ.  |  Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022




Η Καβάλα παραμένει σοκαρισμένη από το έγκλημα με τη διπλή δολοφονία μάνας και βρέφους. Ο δράστης και στη συνέχεια αυτόχειρας οδηγήθηκε το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία, χωρίς να δώσει το παρών κανείς. Ούτε ο πατέρας του…


Ένα έγκλημα μίσους με τον δράστη να θέλει να πονέσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη γυναίκα, πριν την εκτελέσει. Μια διπλή δολοφονία που κρατά ανάστατη την Καβάλα, με τις διαπιστώσεις του ιατροδικαστή να σοκάρουν, τις μαρτυρίες κατοίκων να προκαλούν αίσθηση και τις εκτιμήσεις για τις κινήσεις του δράστη, να προκαλούν αποστροφή. Η κηδεία του 56χρονου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ οι σοροί μητέρας και βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου θα γίνουν οι ταφές από στενούς συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας.


Όπως φαίνεται, ο δολοφόνος ήθελε να τιμωρήσει την Άννα, γι’ αυτό και πυροβόλησε πρώτα το βρέφος τους. Ήθελε, δηλαδή, να νιώσει τον φρικτό πόνο της απώλειας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσει και έτσι αποφάσισε να σκοτώσει πρώτα το παιδί. Χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Η μητέρα είδε το παιδί της να πεθαίνει κι έπειτα το νεκρό κορμί της έπεσε πάνω του. Στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε. 


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής στο newsit.gr είναι από τις σπάνιες φορές που αυτόχειρας πυροβολεί δύο φορές. Πρώτα έστρεψε το όπλο στο στήθος του, στην καρδιά για να τελειώσει τη ζωή του, αλλά την τελευταία στιγμή φαίνεται πως η κάννη γλίστρησε λοξά από τα δεξιά προς τα αριστερά και τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα και βγήκαν από την αριστερή χώρα.


Στη συνέχεια αφού δεν κατάφερε να βάλει τέλος στη ζωή του την πρώτη φορά, έβαλε την κάννη στο στόμα, τράβηξε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε. Το 10 μηνών βρέφος, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, πυροβολήθηκε πίσω αριστερά στην πλάτη κάτω από την ωμοπλατιαία χώρα και τα σκάγια βγήκαν δεξιά στην περιοχή του ήπατος και κατέστρεψαν τον δεξί πνεύμονα. Συνολικά μάλιστα, βγήκαν 10 σκάγια από το σώμα του βρέφους που πέθανε ακαριαία.


Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 31χρονη γυναίκα, όσα ακριβώς χρειάστηκαν για να ξαναγεμίσει το όπλο ο δράστης. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη από δεξιά προς τα αριστερά μία φορά, τα δράμια βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες και πέθανε ακαριαία. Όπως μετέδωσε ο Alpha η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει στον 56χρονο, 15.000 ευρώ και δεν είχε άλλα χρήματα.




Σημειώνεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα πριν το έγκλημα. Σε αυτό όπως ανέφερε ιδιοκτήτης καφενείου της περιοχής και φίλος του ζευγαριού έγραφε: «εδώ αρχίζει η αγάπη μας κι εδώ τελειώνει».


   

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει τη διπλή δολοφονία. Το πρωί της Παρασκευής πήγε στο σπίτι της 29χρονης πρώην συντρόφου του, την πήρε με τη βία μαζί με το παιδί τους και τους οδήγησε σε έναν στάβλο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά.


Συγγενής του δράστη, μιλώντας στο newsit.gr, περιέγραψε πως την ώρα που ο 56χρονος έφτασε στο στάβλο, πήρε έναν ξάδερφό του και του ζήτησε να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δει με τα μάτια του, αυτό που επρόκειτο να κάνει. Πριν κλείσει το τηλέφωνο άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί, με τον συγγενή του να πιστεύει αρχικά, πως αυτοί προέρχονταν από κυνηγούς στην περιοχή.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html