5 στάσεις στο σeξ που μάλλον υποτιμάς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

5 στάσεις στο σeξ που μάλλον υποτιμάς

Κατηγορία Σχέσεις στις   5:50 π.μ.  |  Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022




Το σeξ δεν είναι μόνο τρεις στάσεις..


Το μυαλό των περισσοτέρων όταν σκέφτονται στάσεις του σeξ, πάει σε πολύ συγκεκριμένες. Στο ιεραποστολικό, η γυναίκα από πάνω, το λεγόμενο doggy style και κάπου εκεί οι στάσεις τελειώνουν. Ίσως γιατί κάτι άλλο μπορεί να σου φαίνεται κουραστικό και μπορεί να χρειαστεί περαιτέρω προσπάθεια.


Αλλά έτσι μπορεί να χάνεις σε απόλαυση. Γιατί υπάρχουν στάσεις που μπορεί να σου χαρίσουν μεγαλύτερη ηδονή και μάλλον τις υποτιμάς. Όπως οι 5 παρακάτω:


Όρθιοι

Μπορεί να κρύβει κάποιες δυσκολίες, αλλά αν είναι πετυχημένη τότε θα σας χαρίσει τρομερή απόλαυση. Στον τοίχο, στο ντους ακι σε εάν αρκετά σταθερό έπιπλο, είναι η τρόποι για να γίνει αυτό.


Καθισμένοι σε καρέκλα

Οι παραλλαγές είναι πολλές. Μπορείτε να κοιτάζεστε, ή και όχι, ενώ η διείσδυση θα διευκολυνθεί, αν η γυναίκα ακουμπήσει τα πέλματά της πάνω στην καρέκλα.


Forking

Το spooning είναι πιο γνωστό αλλά υπάρχει και το forking. Η διαφορά είναι βέβαια ότι υπάρχει σeξ. Το ζευγάρι κοιτάζει στην ίδια ξατεύθυνση ξαπλωμένο στο πλάι, γίνεται η διείσδυση και τα χέρια είναι ελέυθερα να κάνουν ότι θέλουν.


Ο αγκώνας του καναπέ

Μοιάζει με το doggy, αλλά είναι λίγο διαφορετικό. Ακουμπάτε και οι δυο στον καναπέ, με τη γυναίκα να στηρίζει τα χέρια της στον αγνώνα. Μπορεί να είναι στην άκρη του επίπλου, αλλά είναι άνετη και απολαυστική.


Doggy with a twist

Η πιο εύκολη από τις πέντε. Ξαπλωμένοι μπρούμυτα ο ένας πάνω στον άλλο. Βοηθά, αν η γυναίκα βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη της.


Πηγή: e-radio.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html