Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   4:40 π.μ.  |  Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022




εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μία θέση που αναδεικνύει το ενδιαφέρον μας στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. 

Το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης, θα έχουν πολύ ευνοϊκές συνθήκες για να τοποθετήσουν γερές βάσεις στα θέματα που τους απασχολούν.


ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες και μάλιστα θα αρχίσουν πολύ σύντομα να υπάρχουν θετικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, οι υπερβολές και η έντονη εμμονική σκέψη για μία κατάσταση, ίσως σας απογοητεύσει μελλοντικά.


ΤΑΥΡΟΣ

Για σας του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα θα σας δώσουν πολύ θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν, ακόμη και αν είναι μικρές και σύντομες ανάσες επιτυχίας και χαράς.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ρυθμίζει κάποια οικονομικά σας θέματα, ενώ πολύ σύντομα θα νιώσετε την ανάγκη, να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και πολλές γραφειοκρατικές υποθέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντι σας, ενεργεί στον σημαντικό έβδομο τομέα σας, όπου δεν αφήνει κανένα περιθώριο, ώστε να πάρετε ενεργό ρόλο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάτι αλλάζει για σας του τρίτου δεκαημέρου, που θα αποτελέσει αφετηρία σε κάποια συναισθηματική σας υπόθεση.


ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, τα επαγγελματικά σας σήμερα, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο και οι αποφάσεις σας θα είναι σε κομβικότερο σημείο, από ότι νομίζατε. Τα οικονομικά σας επίσης, θα έχουν σίγουρα μία άνοδο, μέσα από καλύτερες συμφωνίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα θα έχουν αρκετά καλή εξέλιξη, ενώ σταδιακά θα νιώσετε ότι ο λόγος σας θα έχει ισχύ και ένταση, στα θέματα που σας απασχολούν.


ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και γενικότερα των υποθέσεων που αφορούν κάποιο ακίνητο, ίσως σας αποσπάσει πολύ χρόνο από την καθημερινότητα σας. Επίσης είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει, κατά το παρελθόν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παραμονή της Σελήνης στον τρίτο τομέα σας, θα φροντίσει το επικοινωνιακό σας τομέα, τις μετακινήσεις σας, αλλά και τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως λάβετε καλά νέα, για θέματα που σας απασχολούν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα θα έχουν μια αρκετά αξιοπρεπή πορεία, ενώ για σας που ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε την επιθυμία να ανανεώσετε τα επαγγελματικά σας, μέσα από νέες συνθήκες εργασίας, συμβολαίων, ή προαγωγής που εκκρεμεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, παντρεύει τις συναισθηματικές σας ανάγκες με έναν πρακτικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι, οι σχέσεις σας, θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα από μία διαδικασία σιγουριάς και έμπρακτου ενδιαφέροντος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία μέρα, που το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε εργασία και παρασκηνιακά θέματα. Ίσως να πρέπει να ανανεώσετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την παραμονή σας σε έναν εργασιακό χώρο, ή να πρέπει να συζητήσετε με άκρα μυστικότητα, τα θέματα που σας απασχολούν.


ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα έχουν μία έντονη ανατροπή, που θα σας οδηγήσουν σε ποιο σταθερούς προορισμούς. Είναι η στιγμή που όλα θα συντελέσουν, να φύγετε από μάταιες προσπάθειες.


Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html