Βαρυμπόμπη: Αυτός είναι ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Βαρυμπόμπη: Αυτός είναι ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου (βίντεο)

Κατηγορία Αττική στις   10:45 μ.μ.  |  Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022




Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, ο οποίος δέχτηκε 15 μαχαιριές από τον 26χρονο δράστη.


Σύμφωνα με τον Γιάννη Μαρακάκη, ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο που πιθανόν να γίνει απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί, ενώ ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.


Το προφίλ του δράστη

Ο άνδρας που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία είναι 26 ετών και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, ενώ είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.


Η αστυνομία κάνει έρευνες στην Αττική, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τον νομό. Οι Αρχές κάνουν έρευνες και σε περιοχές της Αργολίδας, καθώς ο 26χρονος κατάγεται από εκεί.


Αυτός είναι ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου





Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας μέσα από το νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζαν οι δύο άντρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είναι θαμώνας του εν λόγω νυχτερινού μαγαζιού και όπως κάθε Παρασκευή, είχε κάνει κράτηση.


Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ο επιχειρηματίας και η παρέα του εμφανίζονται γύρω στη 01:30 να μπαίνουν στο μαγαζί.


Εκεί βρίσκεται ήδη η παρέα του δράστη, ο οποίος εισήλθε στο μαγαζί γύρω στις 03:00, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες. Ο δράστης κάθισε με την παρέα του και 55 λεπτά αργότερα έφυγαν.


Ο επιχειρηματίας και η παρέα του έφυγαν από το μαγαζί 7 λεπτά μετά την αναχώρηση του δράστη.


Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος δεν καταγράφεται κανένας διαπληκτισμός, κάτι που επιβεβαιώσε και φίλος του επιχειρηματία, ο οποίος δήλωσε στο MEGA πως η ένταση σημειώθηκε όσο περίμεναν στην σειρά στην καντίνα.



Νωρίτερα ο δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, κ. Γιάννης Μαρακάκης είπε: «Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15.


Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στοχευμένα ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα.


Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαρακάκης στον Alpha.


«Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γυμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο δικηγόρος του 60χρονου επιχειρηματία.


Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, ακόμα ερευνάται αν η παρέα του δράστη βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με τον επιχειρηματία πριν την επίθεση, αλλά και ο λόγος της απόπειρας ανθρωποκτονίας.


Πηγή: dikaiologitika.gr 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html