Θρήνος για τον 18χρονο που «έσβησε» από τροχαίο, 5 χρόνια πριν είχε σκοτωθεί και ο αδερφός του στην ίδια περιοχή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Θρήνος για τον 18χρονο που «έσβησε» από τροχαίο, 5 χρόνια πριν είχε σκοτωθεί και ο αδερφός του στην ίδια περιοχή

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   8:20 π.μ.  |  Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022




Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 18χρονου που «έσβησε» μετά από τροχαίο ατύχημα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 18χρονος Παναγιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερη μοτοσικλέτα στα Περιβόλια των Χανίων.


Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Κοινότητα Περιβολίων, στην ίδια περιοχή είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο αδερφός του αδικοχαμένου Παναγιώτη, πέντε χρόνια πριν και μάλιστα με τον ίδιον ακριβώς τρόπο, με μετωπική σύγκρουση δύο δικύκλων.


Τρία τα θύματα της… ασφάλτου μέσα σε 24 ώρες στην Κρήτη


Η αρχή έγινε το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου όταν μια 60χρονη πέθανε ακαριαία στον ΒΟΑΚ, στο Ρέθυμνο, όταν το όχημα που οδηγούσε – και στο οποίο επέβαινε και το εγγονάκι της – συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι.


Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το πρωί της 28ης Οκτωβρίου ο 36χρονος ερευνητής του ΙΤΕ χάνει τη ζωή του στα Σταυράκια όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπει της πορείας της και «καρφώθηκε» σε δέντρο.


Το τρίτο θύμα της ασφάλτου είναι ο 18χρονος Παναγιώτης που πέθανε όταν η μηχανή του συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο δίκυκλο.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html