Σεπόλια - Υπόθεση 12χρονης: Στον εισαγγελέα την Πέμπτη η μητέρα, τα στοιχεία κλειδιά και οι νέες έρευνες (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια - Υπόθεση 12χρονης: Στον εισαγγελέα την Πέμπτη η μητέρα, τα στοιχεία κλειδιά και οι νέες έρευνες (βίντεο)

Κατηγορία Αττική στις   11:20 μ.μ.  |  Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022




Oι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης είναι σοκαριστικές και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες στην υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Τα κομμάτια του παζλ που θα φωτίσουν όλες τις πτυχές στην υπόθεση – σοκ με τη 12χρονη στον Κολωνό επιχειρούν να συνθέσουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Οι Αρχές διερευνούν την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι θα ζητηθεί να εξεταστούν όλα τα παιδιά της μητέρας της 12χρονης η οποία έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα εξεταστούν και τα οκτώ παιδιά της  τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ψυχολόγους ενώ παράλληλα θα ζητηθεί και να καταθέσουν.


Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την δραματική υπόθεση που σοκάρει την κοινή γνώμη. Πάντως, η Αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας το απόγευμα της Τετάρτης, με τις Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της 38χρονης. Ήδη, έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν στοιχεία.


Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, οδηγείται το πρωί της Πέμπτης (13/10) στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση. Η 38χρονη, που συνελήφθη το απόγευμα μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 



Λύτρας: «Δεν ήξερε τίποτα για τα εμβάσματα στον λογαριασμό»

Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες για μαστροπεία ενώ υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τίποτα για τα εμβάσματα στον λογαριασμό, όπως τόνισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ όπου συνάντησε την κατηγορούμενη. Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βρέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, προκειμένου να μελετήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.


«Υπάρχει ένα ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία, επειδή βρέθηκαν κάποια μηνύματα με τον κατηγορούμενο, καθώς και δυο εμβάσματα απ' όσα γνωρίζουμε διότι δεν έχουμε πάρει την δικογραφία, τα οποία τα είχε πάρει το παιδί», τόνισε αρχικά εξερχόμενος από την ΓΑΔΑ.


Συνεχίζοντας τόνισε ότι το παιδί «είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δυο ποσά, 20 με 25 ευρώ».


«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα. Σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν πίσω από αυτό το κύκλωμα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα αναλάβω είμαι δίπλα στη συνάδελφο μου, χειριζόμαστε την υπόθεση μαζί. Η μητέρα δεν ήξερε για τα εμβάσματα και αρνείται τις κατηγορίες», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.



Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί για τέτοια μικροποσά ο 53χρονος ήθελε τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης και δεν τα έδινε απευθείας στο ανήλικο κορίτσι, εκτίμησε ότι, με τον τρόπο αυτό, ήθελε να την ενοχοποιήσει. Μιλώντας, για την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας, τόνισε ότι «κλαίει, λέει θ’ αυτοκτονήσει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».


Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, μάλιστα, η μητέρα φέρεται να ζητούσε χρήματα, ενώ υπάρχει και μια μαρτυρία ατόμου - που ισχυρίζεται ότι είχε δώσει χρήματα στη γυναίκα για να συνευρεθεί με την ανήλικη κόρη της.


Κατεπείγουσα έρευνα της Αρχής  για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατεπείγουσα έρευνα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ερευνά, τόσο τους λογαριασμούς του 53χρονου Ηλία Μίχου, φερόμενου ως βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό, όσο και τους λογαριασμούς της ίδιας της ανήλικης και της μητέρας της. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία, καθώς πρέπει να γίνει έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και χρηματικά εμβάσματα, να γίνουν συγκρίσεις εισοδημάτων, κλπ.


Προφυλακίστηκαν ο 53χρονος και ο 42χρονος

Mετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην ανακρίτρια τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονος κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την υπόθεση της 12χρονης. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση στον Κολωνό, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 


Οι δύο κατηγορούμενοι, που στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν ότι βίαζαν την ανήλικη αλλά παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με το 12χρονο κορίτσι, θα οδηγηθούν στις φυλακές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος και ο 42χρονος θα κρατηθούν αρχικά στο Μεταγωγών και στη συνέχει θα μεταβούν στις φυλακές των Γρεβενών ή της Τρίπολης.



Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html