«Βόμβα» με την υπόθεση παιδοβιασμού στα Σεπόλια: Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με την 12χρονη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

«Βόμβα» με την υπόθεση παιδοβιασμού στα Σεπόλια: Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με την 12χρονη

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   8:20 μ.μ.  |  Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022



Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά την επίσημη επικοινωνία που είχε το κόμμα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όταν ενημερώθηκε ότι μέλος του εμπλέκεται στην υπόθεση παιδοβιασμού στα Σεπόλια και ότι συνομιλούσε με την 12χρονη, στην ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι το μέλος αυτό διαγράφηκε αμέσως.


Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μόλις ενημερώθηκαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επικοινωνία με την 12χρονη από τα Σεπόλια, διαγράφηκε αμέσως ενώ το κόμμα τονίζει «καμία ανοχή -καμία συγκάλυψη».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής:

μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία»



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html