Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχασε τον έλεγχο του παιδιού της αλλά δεν την εξέδιδε» δήλωσε για τη μητέρα της ο Απόστολος Λύτρας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχασε τον έλεγχο του παιδιού της αλλά δεν την εξέδιδε» δήλωσε για τη μητέρα της ο Απόστολος Λύτρας

Κατηγορία Αττική στις   6:03 π.μ.  |  Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022




«Είναι αδιανόητο μια μητέρα να έχει χάσει τον έλεγχο του παιδιού της», δήλωσε για την 37χρονη ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι δεν την εξέδιδε, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.


Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας, είπε για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό ότι «από την πρώτη στιγμή, [η μητέρα της] δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα για το οποίο κατηγορείται», δηλαδή για μαστροπεία της κόρης της.


«Είναι κρατούμενη στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού και πριν από δύο ημέρες καταθέσαμε και προσφυγή εναντίον της διάταξης της κυρίας ανακρίτριας για να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου, η οποία θέλω να πιστεύω ότι θα δημοσιευτεί τις επόμενες 10 – 15 ημέρες».


Όσον αφορά τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης, ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι «ευελπιστώ μέσα σε αυτό το διάστημα θα είναι έτοιμο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια το πόρισμα για τα ψηφιακά μέσα που έχουν κατασχεθεί από τη μητέρα, το κινητό της τηλέφωνο και τα τάμπλετ που έχουν πάρει από το σπίτι και θεωρώ ότι θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν είχε μπει ποτέ σε αυτή την εφαρμογή για την οποία κατηγορείται».




Παράλληλα, ξεκαθάρισε για τα μηνύματα με τον Ηλία Μίχο ότι «τα μηνύματα με τον Μίχο δεν συσχετίζονται με το αδίκημα. Μάλιστα με βάση το κατηγορητήριο δεν αναφέρονται καν στο συγκεκριμένο αδίκημα».


Όμως, «από εκεί και μετά όμως υπάρχουν κάποια μηνύματα. Η μητέρα είχε ήδη κάνει καταγγελία στο Μίχο και φέρεται να του είχε στείλει “δώσε μου 100 ευρώ για να μην σε καταγγείλω”, ενώ ήδη έχει κάνει καταγγελία. Η εξήγηση που έχει δώσει η μητέρα είναι ότι δεν ήθελε, με βάση αυτά που της είχαν πει και από την αστυνομία, να καταλάβει ο Μίχος ότι παρακολουθείται και ότι πρόκειται να συλληφθεί».


Αλλά, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, «εκεί είναι το λάθος της. Δεν υπέδειξε η αστυνομία “ζήτα τα λεφτά από τον Μίχο”. Η αστυνομία της είπε να μην καταλάβει κάτι ο Μίχος και αυτή στη συζήτηση που είχε πρώτα με τη σύζυγο του Μίχου και στη συνέχεια με το Μίχο ζήτησε αυτά τα 100 ευρώ. Αλλά επαναλαμβάνω, αυτό δεν είναι θέμα που αφορά τη μαστροπεία».


Όσον αφορά τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της 37χρονης, ο δικηγόρος της είπε ότι «έχουν δοθεί εξηγήσεις και από τη 12χρονη στην κατάθεσή της ότι είχε πάρει αυτόν τον λογαριασμό της μητέρας, και τον είχε δώσει στον Μίχο, γιατί αυτήν την κάρτα και τον λογαριασμό η μητέρα δεν τον χρησιμοποιούσε. Υπάρχουν 4 εμβάσματα τα οποία περιμένουμε να δούμε από την άρση του απορρήτου, ποιοι έχουν καταθέσει τα χρήματα και για ποιο λόγο. Το ποσό είναι συνολικά 110 ευρώ».


Ακόμη, ο Απόστολος Λύτρας πρόσθεσε ότι «δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όταν δυστυχώς ένα παιδάκι 12 ετών του έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα, τώρα να δούμε πώς πήρε αυτό το IBAN από τη μητέρα. Πράγματι, αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω επειδή και εγώ είμαι πατέρας, είναι αδιανόητο πραγματικά μια μητέρα να της έχει φύγει ο έλεγχος του παιδιού και να μην έχει καταλάβει τι συμβαίνει με το παιδί της».


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html