Σεπόλια: Ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμα άτομα για συνομιλίες με τη 12χρονη, πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: Ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμα άτομα για συνομιλίες με τη 12χρονη, πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Κατηγορία Αττική στις   8:38 μ.μ.  |  Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022




Τρεις Έλληνες που φέρονται να συνομίλησαν με την 12χρονη από τον Κολωνό, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομίας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και οι τρεις «προσήλθαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της...»


Οι τρεις ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν να είναι στην ανήλικη που «φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακαοίνωση.


Και οι τρεις, αποχώρησαν αφού έδωσαν ένορκες καταθέσεις ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.


Την ίδια ώρα, η Αστυνομία φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύλληψη του «Μιχάλη», συνομιλητή της 12χρονης, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν.


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 25χρονο. Ο «Μιχάλης» ήταν αυτός ο οποίος «ψάρευε» πελάτες και συνόδευε την 12χρονη στα αυτοκίνητα των βιαστών της, ενώ την παρότρυνε να «υπακούει» μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μιχάλης ήταν εκείνος που πίεζε την 12χρονη να πηγαίνει σε ραντεβού σε ξενοδοχεία ενώ εκείνη αρνούνταν.


Τι κρύβει το κινητό της μάνας

Την ίδια ώρα, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν δώσει προτεραιότητα στο «άνοιγμα» του κινητού της 37χρονης μητέρας, προκειμένου να γίνει εξερεύνηση για την ταυτοποίηση των επαφών της με αυτές του προφίλ της 12χρονης στο blindchat. Αυτό που εξετάζεται είναι αν η μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του προφίλ του παιδιού μαζί με τον Ηλία Μίχο.


Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν προβεί μόνο σε μία έρευνα σε οίκο ανοχής από τον οποίο έχουν κατάσχει το καταγραφικό χωρίς προς το παρόν να έχουν ερευνήσει το υλικό του. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ανακριτικής έρευνας να ζητηθούν έρευνες και σε άλλους οίκους ανοχής.


Όσον αφορά το πρώτο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και του πειθαρχικού ελέγχου για τον 26χρονο αστυνομικό που συνομιλούσε με την 12χρονη στο blindchat, φαίνεται ότι είχε μια διερευνητική συνομιλία στο συγκεκριμένο προφίλ, ενώ προς το παρόν δεν προκύπτει να έχει συναντηθεί μαζί της.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html