Τουρισμός για όλους: Ακόμα στο περίμενε για το voucher διακοπών έξι μέρες μετά την κλήρωση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Τουρισμός για όλους: Ακόμα στο περίμενε για το voucher διακοπών έξι μέρες μετά την κλήρωση

Κατηγορία Επιδόματα στις   4:50 μ.μ.  |  Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022
«Εξαφανίστηκαν» τα αποτελέσματα για το voucher έως 200 ευρώ στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, ενώ η κλήρωση έχει πραγματοποιηθεί εδώ και περίπου μια βδομάδα.


Τα αποτελέσματα του voucher 200 ευρώ για τον «Τουρισμό για Όλους» μάλλον... αγνοούνται καθώς εδώ και μια βδομάδα που έχουν κληρωθεί οι δικαιούχοι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα αποτελέσματα.


Σε επικοινωνία του Dnews με το Υπουργείο Τουρισμού, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα και πρέπει να κάνουμε υπομονή... λίγο ακόμα.


Συγκεκριμένα η κλήρωση στο tourism4all έγινε την προηγούμενη Παρασκευή.


Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2022» προσφέρει επιδότηση διαμονής ύψους 150 Euro (200 Euro για ΑΜΕΑ) μέσω ψηφιακής κάρτας.


Για πρώτη φορά, η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε κάθε ξενοδοχείο και κατάλυμα της χώρας μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, καλύπτοντας το σύνολο της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.


Οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα -αν και ακόμα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση-, συνήθως γίνεται 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ενώ, όπως τονίσαμε και παραπάνω θα αναρτηθεί νέο αρχείο στη σελίδα του tourism4all με τους δικαιούχους των νέων voucher.


Το Πρόγραμμα αποτελεί την αναβαθμισμένη ψηφιακή εκδοχή του ομώνυμου Προγράμματος των προηγούμενων ετών, καθώς για πρώτη φορά προβλέπονται:

αυξημένη επιδότηση 150€ ανά δικαιούχο (από 120€ που ήταν πέρυσι),

ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200€ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%,

ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες

εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html