Viral αστυνομικός που λικνίζεται με χορεύτρια στη μέση του δρόμου (Βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Viral αστυνομικός που λικνίζεται με χορεύτρια στη μέση του δρόμου (Βίντεο)

Κατηγορία Viral στις   10:50 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022




Δείτε τον μερακλή αστυνομικό στις ΗΠΑ. Κρεμάστηκε πάνω του η χορεύτρια.


Βίντεο που έγινε viral στο Διαδίκτυο, δείχνει έναν αστυνομικό στις ΗΠΑ να λικνίζεται στη μέση του δρόμου με μια χορεύτρια, η οποία έχει γαντζωθεί πάνω στον κορμό του άνδρα και... τα δίνει όλα.


Δείτε τον μερακλή αστυνομικό στις ΗΠΑ:




Το φεστιβάλ της Δυτικής Ινδικής Αμερικανικής Ημέρας της Νέας Υόρκης, όπου έλαβε χώρα ο παραπάνω χορός, είναι ένα νεύμα για τους εορτασμούς καρναβαλιού στην Καραϊβική και σε όλο τον κόσμο. Τα ζωντανά χρώματα και η καλή μουσική είναι οι στύλοι της ετήσιας εκδήλωσης, καθώς και το νόστιμο φρέσκο ​​φαγητό.


Η πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα της Δυτικής Ινδικής Αμερικής στη Νέα Υόρκη. Συμβαίνει επίσης να πέσει στην Ημέρα Εργασίας, η οποία είναι μια βόρεια αμερικανική αργία αφιερωμένη στους εργαζόμενους (ουσιαστικά, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ελεύθερη ημέρα μακριά από την εργασία). Η εθνική εορτή δίνει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες την ευκαιρία να συρρέουν στο Μπρούκλιν για να γιορτάσουν τον πολιτισμό της Καραϊβικής.


Οι εκδηλώσεις ξεκινούν νωρίς το πρωί με μια παρέλαση J'ourvet κατά την ανατολή του ηλίου, ακολουθούμενη από την κύρια παρέλαση που ταξιδεύει κάτω από το East Parkway στο Crown Heights του Μπρούκλιν των ΗΠΑ.



Πηγή: ieidiseis.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html