Power Pass: Επίσημη επιβεβαίωση για πληρωμή μεθαύριο, Δευτέρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Power Pass: Επίσημη επιβεβαίωση για πληρωμή μεθαύριο, Δευτέρα

Κατηγορία Πληρωμές στις   8:20 μ.μ.  |  Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022




 Τη Δευτέρα κατά μεγάλη βεβαιότητα θα γίνει η πληρωμή για το Power Pass, σε χιλιάδες χιλιάδες δικαιούχους που περιμένουν καιρό τώρα να πάνε στα ATM για το επίδομα ρεύματος.


Μιλώντας στο Mega ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε πως «έχουμε την εικόνα ότι μεθαύριο, Δευτέρα, θα γίνει η καταβολή του power pass».


Ερωτηθείς για την καθυστέρηση στην πληρωμή ο κ. Σταϊκούρας εξήγησε πως «αυτό συνέβη επειδή κάποιος πάροχος δεν είχε δώσει τα στοιχεία των πελατών του έτσι ώστε να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα. Τα στοιχεία δόθηκαν την περασμένη Πέμπτη» επισήμανε ο κ. Σταϊκούρας


Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή για το power pass έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά, καθώς ήταν προγραμματισμένη να γίνει περί τα τέλη Αυγούστου ή το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


Ποιοι θα το λάβουν


Δικαιούχοι του Power Pass 2 είναι όσοι καταναλωτές έλαβαν εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος από τον πάροχό τους για τον Ιούνιο.


Οι δικαιούχοι της εν λόγω επιδότησης δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr για να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.


Τα τελικά ποσά του Power Pass που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι αισθητά μικρότερα σε σχέση με αυτά που είχαν πιστωθεί για εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 - Μαΐου 2022 καθώς η πληρωμή αυτή θα αφορά έναν μήνα.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html