Στα ΑΤΜ για το Power Pass -Παραμένει και το 2023 η έκπτωση στο πετρέλαιο θέρμανσης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Στα ΑΤΜ για το Power Pass -Παραμένει και το 2023 η έκπτωση στο πετρέλαιο θέρμανσης

Κατηγορία Πληρωμές στις   4:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022




Ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα επέκτασης της περιόδου που το Δημόσιο θα επιδοτεί στην αντλία το πετρέλαιο θέρμανσης, προκειμένου να συγκρατηθεί η άνοδος της τιμής. Επιπλέον μέχρι και τη Δευτέρα θα έχει πληρωθεί το power pass.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα είναι «πιθανό να επεκταθεί η απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης και μετά την 31η Δεκεμβρίου».


Ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι η Ελλάδα, σύμφωνα με την Κομισιόν, έχει διαθέσει για την ενεργειακή κρίση τους περισσότερους πόρους στην Ευρώπη, ενώ για τον Δεκέμβριο η παρέμβαση ανέρχεται σε 500 εκατ. ευρώ.


Μιλώντας ο υπουργός Οικονομικών στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς εάν θα συνεχιστεί η επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης και εάν θα υπάρξει Fuel Pass-3, απάντησε πως «δεν έχει πει κάτι ο πρωθυπουργός και σας θυμίζω ότι έχει πέσει σημαντικά η τιμή των καυσίμων».


Για το ενδεχόμενο να μειωθεί περαιτέρω η προκαταβολή φόρου 80% για τους ελεύθερους επαγγελματίες, είπε πως «δεν έχουμε άλλα περιθώρια, δεδομένου ότι πρέπει να επιδοτούμε το ηλεκτρικό ρεύμα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις».


Τέλος, ανέφερε ότι το αργότερο την προσεχή Δευτέρα θα καταβληθούν τα ποσά από τις εκκρεμότητες για το Power Pass του Ιουνίου και του προηγούμενου εξαμήνου, οι οποίες υπήρχαν από έναν πάροχο ενέργειας.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html