Θύμιος Μπουγάς για το bullying: «Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια. Μακάρι να υπάρξει κράτος να τους τιμωρήσει» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Θύμιος Μπουγάς για το bullying: «Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια. Μακάρι να υπάρξει κράτος να τους τιμωρήσει»

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:48 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022Τι είπε για το ατύχημα που είχε και για την εξαφάνισή του.

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί για περίπου 1,5 μήνα, μετά από άγριο bullying που δέχτηκε από παιδιά στον Πύργο. Με την ιστορία του συγκλόνισε το πανελλήνιο και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα βίωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη ζωή του, μετά την εξαφάνιση του. «Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα πράγματα, που δεν έχω κάνει», είπε αρχικά ο Θύμιος Μπουγάς. «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, δεν έχω κανένα θέμα», τόνισε μεταξύ άλλων.


Η συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό:


Για το ατύχημα που είχε

Ο Θύμιος αναφέρθηκε και στο ατύχημα το οποίο του προκάλεσε μία αλλοίωση στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.


«Το ατύχημα έγινε πριν 14 χρόνια, το 2008, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Έμενα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και μάζευα καλώδια για να πουλήσω τον χαλκό, έτσι ζουσα», υπογράμμισε και συνέχισε: «Σταμάτησα να έχω επαφές με φίλους και οικογένεια, ήταν δική μου απόφαση».


Για την εξαφάνισή του

Αναφορικά με την εξαφάνισή του, και τις προσπάθειες από τις Αρχές να τον εντοπίσουν δήλωσε πως, «δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος». «Δεν ήξερα ότι με αναζητούν, κόλλα ένα χαρτί σε μια κολόνα να το διαβάσω. Εγώ κάθε βράδυ ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στο Πατριαρχείο. Όταν με βρήκαν ήρθαν και έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν με φακούς» ανέφερε.


«Μακάρι να τιμωρηθούν τα παιδιά»

Για το bullying που δέχθηκε ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά που μου έκαναν bullying, διαφορετικά τα πράγματα θα συνεχιστούν. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying, αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά;», αναρωτήθηκε.


«Θέλω να βρω μια δουλειά»

Μάλιστα όπως είπε, θέλει να συνεχίσει τη ζωή του. «Το θέμα δεν είναι αν ήξερε η τοπική κοινωνία, αλλά να το σταματήσουμε. Θέλω να βρω μια δουλειά, γιατί θέλω να συνεχίσω την ζωή μου», κατέληξε στη συνέντευξή του.
Πηγή: newsbeast.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html