Θρίλερ με την περιουσία Τράγκα: Απορρίφθηκε η αίτηση της χήρας του Μαρίας Καρρά - Ζητούσε να μην δεσμευτεί η περιουσία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Θρίλερ με την περιουσία Τράγκα: Απορρίφθηκε η αίτηση της χήρας του Μαρίας Καρρά - Ζητούσε να μην δεσμευτεί η περιουσία

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:15 π.μ.  |  Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022Η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες έχει δεσμεύσει το σύνολο της περιουσίας της Μαρίας Καρρά.


Απέρριψε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών την προσφυγή της Μαρίας Καρρά, χήρας του εκδότη και δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, που ζητούσε να ανασταλεί η δέσµευση των περιουσιακών της στοιχείων από την Αρχή Καταπολέµησης Νοµιµοποίησης Εσόδων από εγκληµατικές δραστηριότητες.


Το δικαστικό συμβούλιο, όπως αναφέρει το dikastiko.gr, απέρριψε τα επιχειρήματά της και πλέον η κ. Καρρά δια μέσου του δικηγόρου της Θόδωρου Μαντά ετοιμάζεται να αμφισβητήσει το βούλευμα.


Όπως αναφέρει ο συνήγορος της χήρας του Γιώργου Τράγκα "είναι τουλάχιστον παράδοξο- και σε κάθε περίπτωση πρωτοφανές- κυριολεκτικά στην καρδιά του καλοκαιριού και εν μέσω θερινών τμημάτων, την Παρασκευή 29 Ιουλίου να υποβάλλεται η εισαγγελική πρόταση και την Δευτέρα 1η Αυγούστου, να εισάγεται στο δικαστικό συμβούλιο και να εκδίδεται αυθημερόν το βούλευμα με το οποίο απορρίπτεται συλλήβδην η προσφυγή κατά της διάταξης της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος.


Όπως αναφέρει το dikastiko, δεν έχουν δεσμευτεί από την Αρχή μόνο κάποια ακίνητα της κ. Καρρά στην Έδεσσα και ένα ακίνητο στην Αράχωβα, που δεν ανήκουν στο κληροδότημα Τράγκα.


Αποδοχή από τη Μαρία Καρρά


Ήδη πάντως η κα Καρρά, όσον αφορά στη δικαστική εξέλιξη για την θηριώδη περιουσία του εκδότη Γιώργου Τράγκα, έχει υποβάλλει αίτημα αποδοχής επ’ ωφελεία απογραφής της περιουσίας. Δηλαδή αποδέχεται την περιουσία, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί ο εξονυχιστικός έλεγχος του συνόλου της, "κατά το ενεργητικό και το παθητικό της και εκ πρωιμίου αποδέχεται την εγκυρότητα του αποτελέσματος που θα προκύψει”.


Ο Φρέντυ Τράγκας αρνήθηκε την περιουσία


Σημειώνεται ότι ο μικρότερος γιός του Γ. Τράγκα, Φρέντυ, στην αρχή του καλοκαιριού, είχε κάνει γνωστό μέσω του Θέμη Σοφού, ότι αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του.Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html