Τραγωδία στη Λαμία: Δεν άντεξε η καρδιά της όταν έμαθε πως πήραν το σπίτι της σε πλειστηριασμό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τραγωδία στη Λαμία: Δεν άντεξε η καρδιά της όταν έμαθε πως πήραν το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   10:55 μ.μ.  |  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022



Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από την είδηση ότι μια 56χρονη γυναίκα κατέρρευσε όταν κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό.


Η καρδιά της δεν άντεξε, όταν έμαθε για την έξωση από το σπίτι της, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη κατοικία και φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart».


Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής και η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ. Στο σπίτι έμενε και ο γιός της 56χρονης, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.


Μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23.


«Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ», λέει στο LamiaReport ο άντρας της 56χρονης, η οποία από την στεναχώρια η καρδιά της δεν άντεξε.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html