Ρόδος: Θανατηφόρες οι κακώσεις στο κεφάλι του εργολάβου – Τι «είδε» ο ιατροδικαστής « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ρόδος: Θανατηφόρες οι κακώσεις στο κεφάλι του εργολάβου – Τι «είδε» ο ιατροδικαστής

Κατηγορία Ρόδος στις   8:24 μ.μ.  |  Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022




Θανατηφόρες ήταν οι κακώσεις στο κεφάλι του 46χρονου εργολάβου, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Ρόδο, σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας – νεκροτομής του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο.


Ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών δολοφονήθηκε, στις 28 Αυγούστου, στο Φαληράκι της Ρόδου, έξω από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει ο καθ’ ομολογίαν δράστης. Οι δυο κατηγορούμενοι έχουν πει ότι ο 53χρονος στραγγάλισε με σχοινί το θύμα. Το ίδιο αναφέρουν και τα εντάλματα σύλληψης.


Όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr, στην έκθεση αναφέρονται τα εξής: 


«Α. ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Γενικά χαρακτηριστικά και πτωματικά φαινόμενα: Πτώμα ανδρός αρτίας σωματικής διαπλάσεως σε κατάσταση προχωρημένης σήψης-αποσύνθεσης.


Κακώσεις: Στις πρόσθιες επιφάνειες του θώρακα και της κοιλίας διαπιστώνονται εν ζωή γενόμενες πολλαπλές, ευρείες και συρρέουσες εκχυμώσεις εκ θλώντος οργάνου γενόμενες.


Στο αριστερό κάτω άκρο παρατηρείται απογύμνωση των οστών από τα μαλακά μόρια στη μεγαλύτερη έκτασή του ενώ το άκρο του ποδός λείπει εξολοκλήρου. Τα ανωτέρω λόγω μεταθανάτιας δράσης σαρκοφάγων/πτωματοφάγων ζώων.


Β. ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ


Κεφαλή: Απογύμνωση των οστών του κρανίου από τα μαλακά μόρια λόγω της σήψης και τη συνεχιζόμενη δράση σκωλήκων, πρώτης γενεάς. Στο ινιακό οστό και στα όριά του με τα κροταφικά οστά αμφοτεροπλεύρως παρατηρούνται δύο εμπιεσματικά κατάγματα με ουσιαστικά πανομοιότυπους χαρακτήρες, ήτοι κυκλικού σχήματος, διαμέτρου 3,5-4 εκ., χωρίς ακτινωτές επεκτάσεις και με εισχώρηση κατεαγότων τμημάτων του έσω οστικού πετάλου στην κρανιακή κοιλότητα. Συνεπεία αυτών των καταγμάτων αναμένονται βαρείες εγκεφαλικές κακώσεις που όμως δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθούν καθότι ο εγκέφαλος, λόγω της σήψης, είναι σε ρευστή κατάσταση αποσύνθεσης.

Θώρακας: Διαπιστώνονται κατάγματα πλευρών (3ης-6ης), δεξιά.

Λάρυγγας – Τραχεία: Αυλός τραχείας, ελεύθερος ξένου σώματος. Υοειδές οστούν ακέραιο. Πνεύμονες: Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση.

Καρδία: Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση.

Κοιλία: Τοιχώματα άνευ κακώσεων. Διαπιστώνονται αμφοτεροπλεύρως βουβωνοκήλες, άνευ περιεχομένου, πολύ πιο έντονη δεξιά που φτάνει μέχρι το όσχεο. Περιτοναϊκή κοιλότητα ελεύθερη. Στόμαχος: Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση.

Ήπαρ: Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση.

Σπλην: Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση.

Έντερο (λεπτό – παχύ): Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση.

Νεφροί: Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση.

Ουροδόχος κύστη: Άνευ κακώσεων. Σήψη-αποσύνθεση. κενή.

Γ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Ο θάνατος εκτιμάται ότι επήλθε μεταξύ 28-29/8/2022.


Δ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Ελήφθη δείγμα πτωματικών υγρών και η χοληδόχος κύστη για τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων. Ελήφθη τμήμα του αριστερού μηριαίου οστού για ανάλυση DNA.


Ε. ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ: Ο θάνατος του ΤOPALLI JANI επήλθε συνέπεια κακώσεων κεφαλής».


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html