Το έγκλημα από πατέρα και γιο «ήταν προσχεδιασμένο» – «Είχαν αφαιρεθεί οι σκληροί δίσκοι από τα καταγραφικά» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Το έγκλημα από πατέρα και γιο «ήταν προσχεδιασμένο» – «Είχαν αφαιρεθεί οι σκληροί δίσκοι από τα καταγραφικά»

Κατηγορία Ρόδος στις   1:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022




“Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο. Είχαν προηγουμένως αφαιρεθεί οι σκληροί δίσκοι από τα καταγραφικά” ανέφερε μιλώντας στο newsit gr ο Μηνάς Τσέρκης, συνήγορος της οικογένειας του 46χρονου εργολάβου οικοδομών που δολοφονήθηκε στην Ρόδο.


Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος είπε ότι “υπήρχαν και τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτά δεν δείχνουν εν βρασμώ, δεν είναι μία συμπλοκή. Επίσης οι κατηγορούμενοι όλες τις ημέρες που εξετάζονταν επανειλημμένως από τους αστυνομικούς δεν έφεραν τραύματα. Αυτοί που επικαλούνται άμυνα θα πρέπει να αποδείξουν την επίθεση σε βάρος τους.”


Μάλιστα είπε, μιλώντας στο newsit.gr, ότι οι καθ’ ομολογία δράστες “είχαν ραντεβού μαζί του υποτίθεται για να του δώσουν χρήματα. Η επίσκεψη του θανόντα στην επιχείρησή τους ήταν συμφωνημένη. Του είχε πει ο ένας κατηγορούμενος να περνάει κάθε Κυριακή για να του δίνει κάποια χρήματα. Πατέρας και γιος από κοινού εκτέλεσαν και προσπάθησαν να αποκρύψουν”.


Βαριές ποινικές διώξεις

Σύμφωνα με την rodiaki, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος του 53χρονου Ροδίτη και του 20χρονου γιου του, για το θάνατο του 46χρονου εργολάβου, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών.


Πατέρας και γιος, μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους, προσήχθησαν πριν από λίγη ώρα, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους κ.κ. Άκη Δημητριάδη, Δημήτρη Δημητριάδη και Δημήτρη Βερβέρη, ενώπιον της Εισαγγελέως όπου και τους έγιναν γνωστές οι «βαριές» διώξεις που τους βαραίνουν.


Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στην ανάκριση από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε συνεχίζεται η κράτηση τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο 53χρονος πατέρας έχει ομολογήσει (προανακριτικά) στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον 46χρονο αλλοδαπό αλλά πως επρόκειτο για ατύχημα καθώς όλα έγιναν στο πλαίσιο άμυνας απέναντι του.


Ο 53χρονος φέρεται να είπε πως ο εργολάβος μετέβη στο ξενοδοχείο του για να του ζητήσει να του δώσει τα χρήματα που του όφειλε (ποσό άνω των 70.000 ευρώ), ήταν σε κατάσταση μέθης και επιτέθηκε στον 20χρονο γιο του.


Συγκλονισμένο το νησί


Οι κάτοικοι της Ρόδου παραμένουν σοκαρισμένοι από το πρωί με τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου οικοδομών που αποκαλύφθηκε. Συγκλονισμένοι μάθαιναν από τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας ότι δράστες ήταν ένας πατέρας και ο γιος του, που τον βοήθησε τόσο στην εξόντωση του άτυχου άντρα, όσο και στην απόκρυψη της σορού του.


Ο 53χρονος ξενοδόχος και ο 20χρονος γιος του, φέρονται να στραγγάλισαν με σχοινί τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια να έθαψαν πρόχειρα τη σορό του, κάτω από πέτρες, για να κρύψουν τα ίχνη τους.


Για τον εντοπισμό τους, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες που ανάφεραν ότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές…


Άννα Τριανταγυλλιά Τσούτσα - newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html