Της έκοψαν ξαφνικά τη σύνταξη γιατί το ΙΚΑ θεωρούσε ότι είχε πεθάνει - Τι λέει η «νεκρή» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Της έκοψαν ξαφνικά τη σύνταξη γιατί το ΙΚΑ θεωρούσε ότι είχε πεθάνει - Τι λέει η «νεκρή»

Κατηγορία Συνταξιούχοι στις   10:05 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022



Ζητούν πίσω και καταβληθέντα ποσά..

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προέβη ο κ. Χαράλαμπος Μυλωνίδης ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα του πήγε στο ΙΚΑ να ρωτήσει γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, και οι υπάλληλοι της είπαν ότι θεωρείται νεκρή εδώ και τρεις μήνες.


Μάλιστα, όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega, το ΙΚΑ όχι μόνο θεωρεί τη σύζυγό του νεκρή αλλά τώρα τους ζητά πίσω δύο ποσά που καταβλήθηκαν παρ' όλο που ήταν «νεκρή».


«Πήγαμε στο ATM, στη Δράμα στις 31 Αυγούστου και πήγε η γυναίκα μου να πάρει τη σύνταξη και δεν είχε μπει η σύνταξη. Πάει η γυναίκα μου στο ΙΚΑ της Δράμας, να ρωτήσει για ποιόν λόγο δεν μπήκε η σύνταξη. Της είπαν ότι η κα Μυλωνίδου είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες. Άνοιξε το κομπιούτερ η υπάλληλος, η γυναίκα μου ήταν παρούσα, και της λένε ότι θα επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, και ότι τη σύνταξη παράνομα την εισέπραξαν οι κληρονόμοι. Δεν υπάρχει συνωνυμία», είπε ο κ. Μυλωνίδης, κάτοικος Θεσσαλονίκης.


«Τη Δευτέρα πήγα στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Θεσσαλονίκης, και ο υπάλληλος ότι έγινε λάθος από έναν δήμο της Ελλάδος. Τι δουλειά έχει ένας δήμος από την Πελοπόννησο ή τον Έβρο; Ακόμα τη θεωρούν νεκρή [...] Διαφορετικά, θα κάνω αγωγή», συμπλήρωσε.


Τον λόγο πήρε και η σύζυγος, Πόπη Μυλωνίδη: «Εγώ είμαι η "νεκρή" και είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή [...] Το δημαρχείο έστειλε έναν κωδικό στο ΙΚΑ, το ΙΚΑ δεν διασταύρωσε ότι δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου μου; Και καλά, οι τρεις συντάξεις, γιατί δεν βάλανε και τα έξοδα κηδείας μου; Είχα σκοπό να πάω να κάνω και κόλλυβα να τους πάω! Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου, είναι κωμικοτραγικό».


Πηγή: lifo.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html