Η στιγμή που επιβάτης αεροπλάνου γρονθοκοπεί αεροσυνοδό – Άναυδοι πλήρωμα και ταξιδιώτες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η στιγμή που επιβάτης αεροπλάνου γρονθοκοπεί αεροσυνοδό – Άναυδοι πλήρωμα και ταξιδιώτες

Κατηγορία Διεθνή στις   10:05 μ.μ.  |  Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022




Επιβάτης αεροπλάνου της American Airlines επιτέθηκε σε αεροσυνοδό, κατά τη διάρκεια πτήσης. Το συμβάν σημειώθηκε σε πτήση που απογειώθηκε από Σαν Χοσέ δελ Κάμπο του Μεξικό και είχε προορισμό το Λος Άντζελες.

Βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνουν τον άνδρα να πλησιάζει τον αεροσυνοδό από πίσω και να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Οι υπόλοιποι επιβάτες ακούστηκαν σαστισμένοι, μην πιστεύοντας αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια τους.


Στο αεροδρόμιο κλήθηκαν αστυνομικοί που όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με το CNN.


«Οι βίαιες πράξεις κατά των μελών της ομάδας μας δεν γίνονται αποδεκτές από τις American Airlines», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. «Το άτομο που ενεπλάκη σε αυτό το περιστατικό, δεν θα ταξιδέψει ποτέ ξανά στο μέλλον μαζί μας και θα συνεργαστούμε στενά με την αστυνομία», συμπληρώνεται.


«Ευχαριστούμε το πλήρωμά μας για τη γρήγορη αντίδραση και τον επαγγελματισμό του, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναδέλφων τους και των πελατών», αναφέρει έπειτα η εταιρεία και προσθέτει: «Οι σκέψεις μας είναι με τον τραυματισμένο αεροσυνοδό μας και διασφαλίζουμε ότι εκείνος και τα άλλα μέλη του πληρώματος θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται».




Από πλευράς της και η Ένωση Επαγγελματιών Αεροσυνοδών (APFA), το συνδικάτο που εκπροσωπεί περισσότερους από 24.000 αεροσυνοδούς της American Airlines, καταδίκασε τη συμπεριφορά του επιβάτη.


«Αυτή η βίαιη συμπεριφορά βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων των επιβατών και του πληρώματος και πρέπει να σταματήσει» είπε η Julie Hedric, πρόεδρος της APFA.


«Η APFA στηρίζει πλήρως τα μέλη του πληρώματος και θα κάνει κάθε τι να διασφαλίσει ότι ο επιβάτης θα διωχθεί».


Πηγή: ethnos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html