Εισαγγελέας για Πισπιρίγκου: Έβαλε με σύριγγα την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα από τη γαστροστομία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Εισαγγελέας για Πισπιρίγκου: Έβαλε με σύριγγα την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα από τη γαστροστομία

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:58 μ.μ.  |  Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022




«Δολοφόνησε το παιδί για να εκδικηθεί τον σύζυγό της»: Ο εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης αποδεικνύει με στοιχεία γιατί και πώς η Πισπιρίγκου σκότωσε το παιδί της.


Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, το οποίο αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους, αποτυπώνεται καρέ-καρέ στην πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γεωργίου Νούλη, προς το Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Με την πρότασή του, ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου όχι μόνο για τη δολοφονία του παιδιού της με κεταμίνη στο «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και για απόπειρα δολοφονίας του στο Καραμανδάνειο, με αποτέλεσμα η 9χρονη να καταστεί τετραπληγική. Αποτιμώντας τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κ. Νούλης κάνει λόγο για «πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικό σενάριο», το οποίο εξύφανε η κατηγορουμένη προκειμένου να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη!


Η εισαγγελική πρόταση απαριθμεί 37 σελίδες και είναι «καταπέλτης» για την 33χρονη μητέρα αλλά και για τον πατέρα των άτυχων κοριτσιών, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία, πλην όμως «σκιαγραφείται» ως ένα άτομο χωρίς συγκρότηση, με έλλειψη επαφής και σταθερότητας στις σχέσεις του, ακόμη και με τα παιδιά του. Επικαλούμενος τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κ. Νούλης αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης, από τη στιγμή της γνωριμίας της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον εν διαστάσει σήμερα σύζυγό της. Ακολούθως, αναφέρεται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης στο Καραμανδάνειο στις 11.4.2021, αλλά και στην «εξολόθρευσή της» στο «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29.1.2022.


Αυτό, όμως, που έχει ιδιαίτερη αξία είναι η περιγραφή του τρόπου με τον οποίο, η 33χρονη χορήγησε, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, την κεταμίνη στην κόρη της. «Την ποσότητά της σε υγρή μορφή δηλητηριώδους κεταμίνης, που προμηθεύτηκε και έφερε μαζί της την ενέχυσε με τη χρήση σύριγγας μέσω της γαστροστομίας που έφερε το παιδί στην κοιλιακή του χώρα. Αφού εμπότισε με σοβαρή (θανατηφόρα) δόση της ταχείας δράσεως δηλητηριώδους ουσίας ενεργοποίησε παράλληλα τη λειτουργία προσωρινής σίγασης του ήχου της συσκευής του οξύμετρου…», αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός, ενώ σε ό,τι αφορά στην απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης στο Καμανδάνειο επισημαίνει πως η κατηγορουμένη «απόφραξε με τα χέρια της τις έξω αεροφόρους οδούς (μύτη και στόμα) του παιδιού» και «έτσι εμπόδισε την ελεύθερη αναπνευστική του λειτουργία με αποτέλεσμα να προκαλέσει σε αυτό καρδιακή ανακοπή».


Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html