Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό - Τραυματίστηκαν μαθήτριες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό - Τραυματίστηκαν μαθήτριες

Κατηγορία Διεθνή στις   5:30 π.μ.  |  Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022



Σχολικό που μετέφερε 27 μαθήτριες και 4 καθηγητές συγκρούστηκε με φορτηγό και έπεσε σε χαντάκι, βορειοδυτικά της Μελβούρνης


Άσχημη κατάληξη είχε μία σχολική εκδρομή στην Αυστραλία. Ένα σχολικό λεωοφορείο που μετέφερε 27 μαθήτριες και 4 καθηγητές συγκρούστηκε με φορτηγό και έπεσε σε ένα χαντάκι 50 μέτρων στο Bacchus Marsh, βορειοδυτικά της Μελβούρνης.


Το λεωφορείο επιβράδυνε για να αποφύγει μια προηγούμενη σύγκρουση όταν χτυπήθηκε, με αποτέλεσμα δύο έφηβες και δύο ενήλικες, μία γυναίκα 40 ετών και ένας άνδρας γύρω στα 50 να τραυματιστούν σοβαρά.



Η αστυνομία θα διερευνήσει εάν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή η ταχύτητα ήταν παράγοντες του τροχαίου. «Όλοι είναι μια χαρά. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά δεν υπάρχουν θύματα», είπε η εκπρόσωπος του σχολείου.


Από τη σύγκρουση 33 συνολικά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι μαθήτριες από το σχολείο θηλέων Loreto College Ballarat πήγαιναν στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης για να πετάξουν στις ΗΠΑ και να επισκεφθούν τη διαστημική κατασκήνωση της NASA στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα.



Το ταξίδι των κοριτσιών στις ΗΠΑ περιλάμβανε έξι διανυκτερεύσεις στη διαστημική κατασκήνωση της NASA, δύο νύχτες στην Ουάσιγκτον, περιήγηση στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, μεσημεριανό γεύμα με έναν αστροναύτη και περιήγηση με αεροσκάφος στο Florida Everglades. Η εκδρομή είχε ακυρωθεί λόγω περιορισμών για τον κορονοϊό. Η αστυνομία προέτρεψε τους γονείς να μείνουν μακριά από το σημείο του τροχαίου.


Πηγή: newsbomb.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html