Ανάδρομος Ερμής στις 9 Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ανάδρομος Ερμής στις 9 Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο

Κατηγορία Ζώδια στις   2:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022



Τρεις οι άτυχοι του ζωδιακού.

Στην αστρολογία όταν ένας πλανήτης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία φέρνει μαζί του παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Δεν υπάρχει πλανήτης πιο γνωστός για τις αναποδιές που φέρνει όταν είναι ανάδρομος, από τον Ερμή. Ως κυρίαρχος της επικοινωνίας, αυτός ο πλανήτης διέπει πολλές σημαντικές πτυχές της καθημερινής μας ζωής. Έτσι όταν γυρνά σε ανάδρομη πορεία (τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο), μπορεί πραγματικά να προκαλέσει αρκετές εντάσεις.


Η επόμενη φορά που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος βρίσκεται πολύ κοντά. Για την ακρίβεια, ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί ως τις 2 Οκτωβρίου και μας ζητά να αναθεωρήσουμε τη ζωή μας και να ξεκαθαρίσουμε τα θέλω και τις αποφάσεις μας. Ενώ όλοι θα αισθανθούν την επιρροή του με κάποιο τρόπο, υπάρχουν τρία ζώδια που θα αντιμετωπίσουν περισσότερα εμπόδια κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του.


Κριός

Αυτός ο ανάδρομος επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον οίκο των συνεργασιών σας, πράγμα που σημαίνει πως ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη σχέση σας ή προβλήματα επικοινωνίας με φίλους και πιο στενούς συναδέλφους. Παλιές διαφωνίες με τον σύντροφό σας ίσως έρθουν στην επιφάνεια ή παλιοί ερωτικοί σύντροφοι μπορεί να ζητήσουν ξανά μια θέση στη ζωή σας. Οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων ή με τις υπερβολικές αντιδράσεις σας κυρίως γύρω από τις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς τότε γίνεται η κορύφωση της αντίθεσης του Ερμή στον Δία. Ενώ ο Δίας συχνά φέρνει αισιοδοξία και τύχη, αυτή η τεταμένη όψη θα μπορούσε να ενισχύσει τα αποτελέσματα του ανάδρομου και να κάνει τις παρεξηγήσεις να φαίνονται μεγαλύτερες από ό,τι πραγματικά είναι.


Παρθένος

Είναι σίγουρο πως θα νιώσετε την ένταση του ανάδρομου Ερμή, η πορεία του οποίου θα ξεκινήσει στη μέση της εποχής της Παρθένου. Αλλά αυτό θα ισχύσει ιδιαίτερα όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, επιστρέψει στο ζώδιό σας στις 23 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο μισό του σεληνιακού «περιπάτου» του Ερμή θα επηρεάσει τον οικονομικό τομέα του χάρτη σας, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει μπερδέματα σε χρηματικές συναλλαγές ή να σας παρασύρει σε συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να ισχύουν. Επιπλέον, η δυναμική των σχέσεων και τα θέματα αυτοεκτίμησης μπορεί να επηρεαστούν, γύρω στις 26 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής θα συναντήσει τον ερωτικό πλανήτη, Αφροδίτη, στο ζώδιό σας. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο για να εξερευνήσει τις σκέψεις για τον ρομαντισμό, την ταυτότητα και τις αξίες σας και βεβαιωθείτε ότι η καρδιά σας ευθυγραμμίζεται με το μυαλό σας.


Ζυγός

Το μεγαλύτερο μέρος της επικείμενης οπισθοδρόμησης του Ερμή θα συμβεί στο ζώδιό σας, οπότε προετοιμαστείτε για αναπωλήσεις και επιπλέον πίεση στον προσωπικό τομέα. Ασχολείστε με θέματα τις εικόνας και της έκφρασής σας και τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε πως θα παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους. Αν και οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν αρκετά μπερδεμένες, περιμένετε και μία στιγμή «διαύγειας», όταν ο Ερμής συναντηθεί με τον Ήλιο στον Ζυγό, στις 23 Σεπτεμβρίου – ημέρα που ξεκινούν και τα γενέθλιά σας. Αυτό θα είναι ένα φωτεινό σημείο, που θα μπορούσε να μετατοπίσει τις σκέψεις σας στον βαθύτερο εαυτό σας. Ακόμα κι αν τα μηνύματα που λαμβάνετε σχετικά με ένα θέμα που σας απασχολεί είναι μπερδεμένα, πάρτε χρόνο, μείνετε μόνοι και ακούστε το ένστικτό σας



Πηγή: marieclaire.gr/

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html