Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:10 π.μ.  |  Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022




Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


Κριός

Δεν είναι απλό να συντονιστείς σήμερα. Η έλλειψη συγχρονισμού αυτήν τη στιγμή μπορεί να παρεμβαίνει με δευτερεύοντες αλλά ενοχλητικούς τρόπους. Η υπομονή είναι απαραίτητη και είναι λογικό να κάνεις πίσω αν αισθάνεσαι άβολα. Ενώ θα μπορούσες να βιώσεις κάποια αμφιβολία για τον εαυτό σου σχετικά με τη δουλειά ή τα καθήκοντα σου, πρόκειται απλά για ένα μικρό εμπόδιο. Η εμπιστοσύνη στην ικανότητα σου να χειρίζεσαι τις καθημερινές υποθέσεις χτίζεται. Ο Ερμής αργότερα σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του όπου επηρεάζει περισσότερο τις στενές προσωπικές σχέσεις σου.


Ταύρος

Η ανησυχία μπορεί να υπογραμμίσει πολλά από αυτά που κάνεις σήμερα. Υπάρχει μια τάση να προγραμματίζεις κακώς ή να υπερβάλλεις με την Αφροδίτη και τον Δία σε μια μικρή προκλητική όψη. Μπορεί να είναι δύσκολο να συμβιβαστείς, αλλά η αναποφασιστικότητα μπορεί να καταλήξει σε κάτι καλό. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αργότερα σήμερα και πιθανά να σημειωθούν καθυστερήσεις στις καθημερινές υποθέσεις ή στη δουλειά. Η επανεξέταση έργων εργασίας που πίστευες ότι είχαν ολοκληρωθεί ίσως θεωρηθεί απαραίτητη.


Δίδυμοι

Ο Ερμής σταθμεύει και γυρνά ανάδρομος σήμερα και μια πρόκληση Αφροδίτης – Δία υποδηλώνει κάποιες παρεξηγήσεις ή αναποφασιστικότητα, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε υπεραντιστάθμιση. Μπορεί να προκύψουν κάποιες κακές επιλογές, αλλά αν αφιερώσεις χρόνο για να κατανοήσεις την κατάσταση, αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτό το μικρό χτύπημα. Με την Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας προτιμάς να κολλάς με οικεία πρόσωπα και πράγματα.


Καρκίνος

Με τις σημερινές διελεύσεις είναι καλή ιδέα να στοχεύσεις και να επικεντρωθείς κάπου συγκεκριμένα αντί να σκορπίσεις την ενέργεια σου. Όσο ενθουσιασμένη κι αν είσαι με μια ιδέα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να την παρουσιάσεις ή να τη μοιραστείς. Μπορεί να μην έχεις την αποδοχή ή την εκτίμηση που θα ήθελες με την Αφροδίτη και τον Δία σε μια δύσκολη γωνία μεταξύ τους. Επίσης ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και με αυτήν τη μετατόπιση μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση ή παρεξήγηση.



Λέων

Με τη σημερινή όψη Αφροδίτης – Δία υπάρχει η τάση να λες “ναι” σκεπτόμενη ότι μπορείς να τα διαχειριστείς όλα. Ωστόσο θα μπορούσες να υπερεκτιμήσεις τον χρόνο και την ενέργεια που έχεις για να εκπληρώσεις τις υποσχέσεις σου. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις υπερβολές και να προσπαθήσεις να μην προσθέσεις περισσότερα στο ήδη γεμάτο πρόγραμμα σου. Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή που ξεκινά αργότερα σήμερα σου δίνει ένα διάστημα τριών εβδομάδων, για να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου ή να επανεξετάσεις τα σχέδια που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία, τη μεταφορά και τη δημιουργία επαφών ή συνδέσεων.


Παρθένος

Η παρόρμηση να συνεργαστείς και να ολοκληρώσεις τα πράγματα είναι μαζί σου σήμερα. Θα μπορούσες να είσαι διστακτική σχετικά με τη εφαρμογή σχεδίων και ίσως δικαίως. Απόλαυσε τη διαδικασία αλλά περίμενε μέχρι να επιστρέψει η αυτοπεποίθηση σου πριν κάνεις σταθερά σχέδια. Πριν δεσμευτείς, βεβαιώσου ότι εξετάζεις σημαντικές λεπτομέρειες. Μπορεί να μην είναι εύκολο να δεις τα πράγματα καθαρά με τις σημερινές διελεύσεις και τον Ερμή τον κυβερνήτης σου να γυρνά ανάδρομος. Τις επόμενες εβδομάδες ίσως χρειαστεί να είσαι πιο υπομονετική με καθυστερήσεις.


Ζυγός

Με τις σημερινές διελεύσεις είναι καλύτερο να θυμάσαι ότι οι αντιλήψεις σου για τους άλλους είναι λίγο ασαφείς προσωρινά ώστε να αποφύγεις την απογοήτευση. Βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις σε ένα φίλο ή εραστή και παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια προσωρινή διόρθωση της διάθεσης σου δεν θα σε εξυπηρετήσει καλά μακροπρόθεσμα. Ο Ερμής σήμερα αργότερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του κι έτσι το επόμενο διάστημα μπορεί να προκύψει μια σύγχυση. Για ένα μέρος αυτού του κύκλου μέχρις τις 23/9 ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο, και γίνεται ένα θέμα λίγο πιο προσωπικό για εσένα.


Σκορπιός

Με τις σημερινές διελεύσεις είναι καλύτερο να προσέχεις την τάση να το παρακάνεις ή να υπερβάλεις. Η λανθασμένη εκτίμηση κάποιου ή μιας κατάστασης είναι εύκολη, οδηγώντας σε μια μικρή αποτυχία ή απογοήτευση. Όσο κι αν θέλεις να είσαι παραγωγική η εστίαση είναι δύσκολη. Αργότερα σήμερα ο Ερμής σταματά για να γυρίσει ανάδρομος και αυτή η μετατόπιση μπορεί να σου δημιουργήσει σύγχυση. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 2/10 μικρά προβλήματα μπορεί να εμφανίζονται πιο συχνά και μπορεί να υπάρξουν ενοχλητικές καθυστερήσεις.


Τοξότης

Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και κάποιες μικρές προκλητικές πτυχές στο παιχνίδι ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσεις, να περιμένεις και να δεις. Οι υποσχέσεις που δίνονται σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να τηρηθούν αργότερα, καθώς οι άνθρωποι γενικά δεν βλέπουν καθαρά τις δυνατότητες τους. Σε ελκύουν άλλοι που είναι ιδεαλιστές, πνευματώδεις και ανεξάρτητοι αυτή τη στιγμή, πιθανότατα επειδή λαχταράς να νιώσεις ελεύθερη και ανεμπόδιστη. Είναι εύκολο να ρίξεις πολύ από την ενέργεια σου σε προσπάθειες χαμηλής προτεραιότητας.


Αιγόκερος

Ο ενθουσιασμός σου είναι έντονος σήμερα. Με μια διέλευση Αφροδίτης – Δία υπάρχει η τάση να φουσκώσει κάτι σε σημείο να σκάσει. Μπορεί να καταλήξεις να αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς. Η ανάδρομη πορεία επίσης του Ερμή που ξεκινά σήμερα βλάπτει προσωρινά την κρίση σου. Μέχρι τις 2/10 μπορεί να υπάρξουν επιβραδύνσεις ή φραγμοί πληροφοριών. Ωστόσο είναι μια καλή περίοδος για να καλύψεις τη διαφορά επιβραδύνοντας κάποιους τομείς της ζωής σου.


Υδροχόος

Σήμερα ο ενθουσιασμός μπορεί να φτάσει στα ύψη αλλά στη συνέχεια να πέσει ξαφνικά, με μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Δία. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι ο συγχρονισμός είναι λίγο μακριά. Το να έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα μπορεί να σε αποτρέψει από το να ακολουθήσεις μια πιο ικανοποιητική γραμμή σκέψης ή έργου. Αργότερα σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και αυτή η μετατόπιση μπορεί να προκαλέσει κάποια ασάφεια, συγκεχυμένες οδηγίες ή βασικές πληροφορίες που λείπουν σήμερα και αύριο.


Ιχθείς

Μπορεί να υπάρξει μια διαφορά στις αξίες που παρεμβαίνουν σε μια σχέση σήμερα με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της Αφροδίτης με τον Δία. Είναι καλύτερο να βρεις μια ισορροπία μεταξύ ευθύνης και αναζήτησης ευχαρίστησης. Με αυτήν τη διέλευση υπάρχει η τάση να κρίνουμε λάθος ή να παρακάνουμε πράγματα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφεύγουμε την υπερβολική ευχαρίστηση των ανθρώπων και τις υπερβολικές δαπάνες. Με τον Ερμή αργότερα σήμερα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του μπορεί να εκπέμπεις λάθος σήματα ή οι άλλοι να μην μπορούν να τα ερμηνεύουν σωστά.


Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html