Έβρος: Εξαφανίστηκαν δύο παιδιά 9 και 2 ετών – «Σε κίνδυνο η ζωή τους» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Έβρος: Εξαφανίστηκαν δύο παιδιά 9 και 2 ετών – «Σε κίνδυνο η ζωή τους»

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:44 μ.μ.  |  Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022



Δύο παιδιά ηλικίας 9 και 2 ετών εξαφανίστηκαν πριν τρεις ημέρες από την περιοχή του Εβρου και βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.


Στο φάσμα του αυτισμού


Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, «στις 02/09/2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Εβρου, ο Αχμέτ- Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 9 ετών, ιρακινής καταγωγής και ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 2 ετών, ιρακινής καταγωγής.


Είναι σημαντική η συμβολή όλων στην εύρεση των ανηλίκων, καθώς τα παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο λόγω του νεαρού της ηλικίας και επιπλέον επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.


Ο Αχμέτ-Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει ύψος 1,40 μ., και είναι περίπου 35 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.


Φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρη μπλούζα με κόκκινες ρίγες.


Ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει κανονικό ύψος και βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε φόρμα και μπλε μπλούζα.


Πληροφορίες

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».


Πηγή: in.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html