Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία Ζώδια στις   5:28 π.μ.  |  Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022




Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, περνώντας από το δεύτερο δεκαήμερο, όπου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό. Η διέλευση αυτή θα είναι σύντομη και θα φέρει κάποιες έντονες αντιδράσεις του κόσμου, απέναντι σε νέες οικονομικές παραφωνίες.


Γενικότερα θα υπάρξει μία έντονη τάση για ανατροπή, που θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης, [Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω].


ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες σήμερα θα σας δοθούν σε επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Αγαπήστε σήμερα το διαφορετικό και ίσως μέσα από αυτή την επιλογή, να φτάσετε κοντά σε κάποιο στόχο σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά, αν ακολουθήσετε τα συναισθήματα σας, αλλά και τα μηνύματα που σας θέτει η… διαίσθηση σας. Μία νέα γνωριμία, θα είναι για σας ένα υπέροχο μάθημα ελευθερίας και απομάκρυνσης από τα στερεότυπα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν νέες υποθέσεις που θα τρέξουν περισσότερο το επόμενο διάστημα. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι τα πολύ σημαντικά, καλό είναι να γίνουν έως τις 9/9.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, οι μέρες αυτές σας έχουν τοποθετήσει σε συναισθηματικές υποθέσεις, όπου οι σκέψεις σας είναι στραμμένες σε κάθε σχέση σας. Ίσως μάλιστα συναντήσετε και βάλετε στην ζωή σας, νέα πρόσωπα.


ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, είναι μία μέρα που μάλλον θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και ανησυχία για μία επαγγελματική σας υπόθεση. Από την άλλη, μην βάλετε στερεότυπα σε καταστάσεις, αλλάξτε λίγο κατεύθυνση, θα σας κάνει καλό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα χρειάζεστε να πάρετε ανεπηρέαστοι κάποιες αποφάσεις, να φτιάξετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα που νιώθετε έντονα συναισθήματα και να αναζητήσετε κάποια μικρή ή μεγαλύτερη μετακίνηση, ώστε να αλλάξετε για λίγο τις παραστάσεις.


ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν με πολύ ένταση και πάθος. Είναι η στιγμή που θα πάρετε κάποια βοήθεια από πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσετε. Όσο μεγαλύτερη η αντίσταση σας, τόσο περισσότερο θα [πονέσετε] στις αλλαγές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέσα στην μέρα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης τους. Ίσως μάλιστα νιώσετε ότι η καθημερινότητα σας, ή η υγεία σας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχολογίας σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, είναι σε εξορία, εφόσον είναι στο απέναντι ζώδιο από την θέση της. Οπότε και τα συναισθήματα με την παρέμβαση του Ουρανού, θέλουν να μην προσκολλούνται σε πρόσωπα που σας πλαισιώνουν. Η Ουράνια παρέμβαση, είναι στοιχείο ανεξαρτησίας και εύκολης απαλλαγής, από ότι σας έχει κουράσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, έχει μία τάση να ανασύρει από την ψυχή σας κάθε εικόνα, γεγονός και πρόσωπα του παρελθόντος. Ευτυχώς που θα έχει μία καλή διαδικασία όλο αυτό, χωρίς να σας δημιουργήσει …πληγές.


ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η τάση για αλλαγή σας έχει αγγίξει πολλές φορές αυτή την περίοδο και σήμερα θα είναι πάλι στην κορύφωση της. Συζητήσεις που θα γίνουν με δικά σας πρόσωπα, θα σας δώσουν τις απαντήσεις που περιμένατε.


Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html