Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:07 π.μ.  |  Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022




Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου δημιουργεί θετικές όψεις με Ερμή, Άρη και Δία. Η μέρα είναι κατάλληλη για μετακινήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες, αξιοποίηση ευκαιριών και ξεκίνημα σπουδών.


Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Αλεξάνδρας Καρτά:


ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς η Σελήνη στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως αναζητήσετε την συντροφιά ενός φίλου, που θα σας δώσει αισιόδοξες λύσεις στους προβληματισμούς σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία μέρα γεμάτη από δραστηριότητες και επαγγελματικές εξελίξεις. Ίσως μάλιστα θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη μία οικονομική σας εκκρεμότητα, ή θα ενεργοποιηθούν με την επικοινωνία, τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα πρόσωπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε γεμάτοι από ενέργεια, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όπου θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, που θα σας φέρουν γόνιμες αλλαγές σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, σήμερα θα έχετε μία ανησυχία για ένα θέμα της υγείας σας, ή θα ασχοληθείτε έντονα με εργασιακά θέματα που σας έχουν βάλει σε εγρήγορση. Σημαντικό είναι να πάρετε αποφάσεις πριν τις 9/9.


ΛΕΩΝ

Είναι η στιγμή που θα βάλετε μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα σας. Ίσως μάλιστα θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες συμβουλές, για ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η εργασία σήμερα θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, εφόσον θα είστε γεμάτοι από ιδέες και νέα οράματα. Αν έχετε κάποια θέματα υγείας, σήμερα θα βρεθούν οριστικές λύσεις.


ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου, ίσως η χρονική αυτή στιγμή σας φέρει καλά γεγονότα με το ταίρι σας, με τις συναισθηματικές σας επιλογές, ή ακόμη και με κάποιες σπουδές ή συμφωνίες, που πρέπει να τις κάνετε πριν τις 9/9.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, τα γεγονότα που θα τρέξουν σήμερα θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά, προσοχή όμως τις επόμενες μέρες μην αφεθείτε σε κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν. Τα επόμενα δύο δεκαήμερα, θα έχετε αρκετά έντονους προβληματισμούς, κυρίως με την προσωπική σας ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή θέλουν καλή διαχείριση, ακόμη και αν [νομίζετε] ότι όλα είναι μια χαρά, φροντίστε να μην αφήνετε το αρνητικό να παγιώνεται. Επίσης να έχετε πιο σωστή επικοινωνία με πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, όπου θέλει να εμπλέκετε παραπάνω από το κανονικό, στις συναισθηματικές σας επιλογές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας ανανεώσουν κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε τώρα κάποιες ουσιαστικές βάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, είναι ανανεωτική, εφόσον δέχεται καλές γωνίες από τον Άρη, Δία και Ερμή. Είναι πολύ καλή στιγμή να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε κοντά στα δικά σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, μία γενναία δόση αισιοδοξίας θα σας βοηθήσει σήμερα να ξεχάσετε για λίγο την μουντή και πεσμένη ψυχολογία σας.



Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html