Νεαρή έκανε 4 απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες – Πώς σώθηκε από θαύμα η ζωή της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Νεαρή έκανε 4 απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες – Πώς σώθηκε από θαύμα η ζωή της

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022


Αναστάτωση στο Ρέθυμνο για 29χρονη γυναίκα που έκανε 4 απόπειρες αυτοκτονίας. Ευτυχώς δεν κατάφερε να υλοποιήσει αυτό που είχε στο μυαλό της…


Οι απόπειρες αυτοκτονίας απέτυχαν και η νεαρή από το Ρέθυμνο επέζησε. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. Τα όσα έγιναν μέσα σε λίγες ώρες προβληματίζουν, με τους αστυνομικούς να παίρνουν σειρά καταθέσεων από φίλους, συγγενείς και γείτονες, της βασανισμένης νεαρής.


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 4 απόπειρες αυτοκτονίας έκανε 29χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς σήμερα το πρωί η νεαρή βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μέσα σε διαμέρισμα στην πόλη του Ρεθύμνου, έχοντας καταναλώσει ποσότητα χαπιών.


Η 29χρονη είχε επιχειρήσει αρχικά να αυτοκτονήσει με χάπια, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από ύψος στο κενό. Και η δεύτερη απόπειρα ήταν αποτυχημένη με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Την τέταρτη φορά κατανάλωσε και πάλι χάπια.


Σύμφωνα με το cretapost.gr, άμεσα τα οικεία της πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου έσπευσαν επί τόπου παρέλαβαν την 29χρονη και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.


Εκεί οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον νοσηλεύεται στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου, όπου αναμένεται να υποβληθεί και σε ψυχιατρική εξέταση.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html