Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:32 π.μ.  |  Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022




Σήμερα θα υπάρξουν πολλές πλανητικές εξελίξεις, με την Νέα Σελήνη να προπορεύεται και να ενεργοποιεί τα ζώδια του Αέρα, των πρώτων ημερών.


Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον Πλούτωνα, ενώ ο ανάδρομος Ερμής συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου. Επίσης ο Ήλιος με Σελήνη, σε αντίθεση με τον Δία, κάνουν την μέρα μας αρκετά αισιόδοξη.


Ένα είναι σίγουρο, ότι οι σχέσεις, οι συμφωνίες, οι οικονομικές υποθέσεις και οι συμμαχίες, βρίσκονται στις εξελίξεις των ημερών.     


Οι αστρολογικές προβλεψεις για την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά


ΚΡΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί καινούριες συνθήκες στην προσωπική σας ζωή. Είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε και να σκεφτείτε τα επόμενα σας βήματα, με τους συνεργάτες, σύντροφο ή σημαντική σχέση της ζωής σας. 


ΤΑΥΡΟΣ


Η Νέα Σελήνη στον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά και της καθημερινότητας σας, δείχνει ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα, αλλά και νέες συνθήκες, όπου θα ακυρώσουν κάποιες παλιές υποθέσεις. Πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε δραστηριότητες, που θα σας ομορφύνουν εσωτερικά και εξωτερικά.  


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Νέα Σελήνη στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, θα βοηθήσει την αυτοέκφραση σας, την προσωπική σας ζωή, ενώ για σας των πρώτων ημερών, η ανάγκη σας να συναντήσετε νέα πρόσωπα, θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί τις οικογενειακές σχέσεις, τις ρίζες σας, αλλά και την ενασχόληση σας με κάποιο ακίνητο. Είναι η στιγμή επίσης να επιστρέψουν άτομα από το κοντινό παρελθόν, να σας θυμίσουν κάποια συναισθήματα που πήραν μαζί τους, όταν είχαν αποχωρίσει, από την ζωή σας. 


ΛΕΩΝ


Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φροντίζει να ενεργοποιήσετε την επικοινωνία σας, μέσω των σπουδών, των μετακινήσεων, ή των νέων αφίξεων στο κομμάτι των γνωριμιών σας. Επίσης, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που σας ταλαιπωρεί. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Είστε σε μία χρονική στιγμή, που η ασφάλεια σας, οικονομική και συναισθηματική, θα σας απασχολήσει πολύ έντονα. Σήμερα απολαύστε τα καλά που μπορεί να σας δοθούν και μάλιστα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα, αν κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσόν.   


ΖΥΓΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα ενεργοποιήσει την προσωπική σας ζωή, ενώ κάποιοι από σας θα κάνουν μία νέα αρχή. Μην κλείσετε την πόρτα σας σε μία νέα γνωριμία, ή μία συνεργασία, που το πιο πιθανόν είναι ότι ήρθε για να σας γεμίσει με αισιοδοξία, πολύ περισσότερο, αν συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας ενεργοποιήσει εσωτερικά, αφήνοντας πίσω σας ότι θεωρείτε επιζήμιο για σας. Παράλληλα η ενασχόληση σας με πνευματικά ζητήματα, θα σας δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες στην αυτοβελτίωση σας. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας φέρει νέους κύκλους γνωριμιών, ενώ οι στόχοι σας θα γίνουν πιο σαφείς και έντονοι. Κάποιοι από σας θα χρειαστεί να θέσετε νέα οράματα και σε όλο αυτό,θα έχετε καλούς συνοδοιπόρους και προστασία. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Σε ένα πολύ κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, όπου αφορά την καριέρα σας, αλλά και την κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε μία νέα ώθηση, μία πρόταση, αλλά και θα παρουσιαστεί ένας τρόπος να αυτοπροβληθείτε, σε κάποιο ενδιαφέρον επαγγελματικό διάβημα.    


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Μία πολύ τυχερή Νέα Σελήνη για σας, όπου όσοι έχετε γεννηθεί 23 – 24 Φεβρουαρίου, θα είναι για σας, ένα πολύ θετικό ξεκίνημα σε πνευματικές δραστηριότητες, αλλά και στην γενικότερη εξέλιξη σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί επίσης τα μακρινά ταξίδια.  


ΙΧΘΥΕΣ


Η περίοδος αυτή, είναι κατάλληλη για να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία. Η ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με τις βαθιές σας επιθυμίες και τις σχέσεις σας, θα σας οδηγήσει στην κάθαρση και την αναγέννηση των αληθινών σας αναγκών, συναισθηματικών και οικονομικών.  



Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022)

Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html