Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.09.2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.09.2022

Κατηγορία Ζώδια στις   5:16 π.μ.  |  Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022




Κριέ, πρέπει λίγο να χαλαρώσεις αναφορικά με την ποσότητα των πραγμάτων που θέλεις/ προγραμματίζεις να κάνει.


Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.


Κριός

Πρέπει λίγο να χαλαρώσεις αναφορικά με την ποσότητα των πραγμάτων που θέλεις/ προγραμματίζεις να κάνεις, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί αν όντως θέλει να τα κάνει.


Ταύρος

Η ασφάλεια δεν είναι ούτε χαρά, ούτε ευτυχία. Είναι το βόλεμα που σε κάνει να παραμένεις σε καταστάσεις που έχουν εξαντλήσει την θετική εξελικτική δυναμική τους.


Δίδυμοι

Θα προτιμούσες μάλλον να «κινηθείς» στον χώρο του σπιτιού σήμερα, ασχολούμενος με σχετικές πρακτικές εκκρεμότητες ή απλά για να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, αφού μια κούραση την έχεις. Αλλά...you know 



Καρκίνος


«Ο έρωτας θ’ ανακαλύπτεται πάντοτε και θα’ ναι πάντα νέα ιστορία τα άνθη» γράφει ο Σκαρίμπας. Και άντε τώρα εσύ με τέτοια διάθεση να «βγάλεις» Παρασκευούλα. Ααχ.


Λέων

Το να τονίζεις το αδύναμο σημείο του άλλου, πιέζοντας τον -με το πρόσχημα του «ενδιαφέροντος»- για το δικό του καλό, το λες και σαδισμό. #ναλεμεαληθειες


Παρθένος

Από σήμερα και ως 2/10 ο ανάδρομος Ερμής θα διελαύνει από το δίκο σου ζώδιο, which means αίσθηση «χαμούλη» και ασυνεννοησίας στο μυαλό σου αλλά και στην καθημερινότητα. Υπομονή.


Ζυγός

Χρόνια Πολλά! Τα γενέθλια σου ξεκινούν σήμερα, με μια ανάγκη να ανανεώσεις το πρόγραμμα, τις ασχολίες, τους στόχους σου γενικότερα, με σκοπό -τι άλλο- την πολυπόθητη εσωτερική πληρότητα. Amen.


Σκορπιός

Autumnal Equinox σήμερα και χρειάζεται λίγο να «βεβαιωθείς» ότι είσαι καλά συναισθηματικά για να προχωρήσεις. «Τσέκαρε» το κανονίζοντας ποτάκι με παρέα αγαπημένων φίλων.


Τοξότης

Όχι, δεν είναι ανάγκη βιαστείς για κάτι που δεν ξέρεις κι αν όντως θες, επειδή βλέπεις ότι ο άλλος είναι ήδη σε άλλο «έργο». Καθόλου βασικά.


Αιγόκερως

Έχε υπόψη σου ότι και ο τρόπος που προσεγγίζεις ένα θέμα παίζει ρόλο. Άσε λοιπόν τα παλιά κολλήματα και τις ενοχές aside, βλέποντας το με καινούργια ματιά.


Υδροχόος

Η μετριοπαθής στάση στον οικονομικό τομέα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και σήμερα, αλλά και throughout the weekend. Κράτησε το, χωρίς «αλλά».


Ιχθύες

Μην χρησιμοποιείς την δουλειά και τα άγχη της ως «δικαιολογίες» βαρεμάρας και κούρασης μέσα στην σχέση σου. Αυτά είναι γνωστά, δες πως μπορείς να διαφοροποιηθείς συναισθηματικά.




Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html