Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   5:20 π.μ.  |  Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022




Η σημερινή όψη του (ανάδρομου) Ερμή, σε αντίθεση με τον Δία, παραπέμπει σε έντονες και επιπόλαιες συζητήσεις, που μάλλον θα κάνουν αρκετό θόρυβο, παρά να συμβάλουν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και μην ακούτε τα μεγάλα λόγια κάποιων, γιατί δεν θα έχουν, καμία βάση.


ΚΡΙΟΣ


Με την όψη του Ερμή, αντίθεση με Δία, είναι μία μέρα που η επιπολαιότητα έχει πάρει μία σημαντική θέση, κυρίως στις σχέσεις σας. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, πόσο δηλαδή θα σας επηρεάσει ή όχι αυτή η όψη, που ανοίγει την δίοδο, για επικοινωνιακά λάθη.    


ΤΑΥΡΟΣ


Είστε σήμερα αρκετά απασχολημένοι με το καθημερινό εργασιακό σας πρόγραμμα και με τις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεστε πολύ ενέργεια, αλλά και προσωπικό χρόνο, για να κτίσετε τις εργασιακές σας σχέσεις, ιδίως αν είστε σε νέο επαγγελματικό περιβάλλον.   


ΔΙΔΥΜΟΙ


Για σας τους Διδύμους, κυρίως των πρώτων ημερών, η μέρα αυτή σας ταιριάζει, γιατί θα ασχοληθείτε έντονα με την επικοινωνία, αλλά χωρίς πολλούς προβληματισμούς και πνευματικές συζητήσεις. Είναι η στιγμή που θέλετε απλά να περάσετε ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα, με αγαπημένα σας πρόσωπα. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Έχετε την διάθεση να ανοίξετε κάποιες συζητήσεις με τα οικία σας πρόσωπα, που δυστυχώς θα χαρακτηριστούν από ελαφρότητα. Μην αφήσετε να πάρουν έκταση τα λεγόμενα σας, γιατί μετά τις 14/10, θα αναθεωρήσετε και θα κριθείτε αυστηρά από τους άλλους.  


ΛΕΩΝ


Η υπερβολή σήμερα θα έχει την τιμητική της, κυρίως για σας των πρώτων ημερών. Επίσης, μην αναλώνεστε με καταστάσεις που δεν μπορούν να σας προσφέρουν σιγουριά και μελλοντική εξέλιξη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Για σας τους Παρθένους, το πρακτικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας, βρίσκεται σε μία όχι και τόσο καλή περίοδο, όπου οι υπερβολές και τα γεγονότα που προκύπτουν, σας δημιουργούν ανασφάλεια και κακή διαχείριση των καταστάσεων.    


ΖΥΓΟΣ


Είναι μία λάθος στιγμή να κάνετε οριστικές κινήσεις, σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους προς εσάς, ή και το αντίθετο, βάζοντας την δυσαρέσκεια σε υπερθετικό βαθμό.  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η μεγάλη αυτοπεποίθηση θα σας βάλει σε μπελάδες, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Ο έντονος τρόπος για να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, θα σας σπρώξουν να έχετε μία λάθος εικόνα της πραγματικότητας.   


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η όψη Ερμής αντίθεση Δία, επηρεάζει εσάς και το φιλικό σας περιβάλλον. Επίσης τα συναισθήματα σας γίνονται ανεξέλεγκτα για ένα πρόσωπο, ενώ μην αφήσετε τον αυθορμητισμό σας, να σας δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας.   


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο, που οι σχέσεις σας, ιδίως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση της υπερβολής και της έντονης αντιπαράθεσης. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στα επαγγελματικά σας, με λάθη στη κοινωνική σας έκφραση και εικόνα. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Σήμερα αρκεστείτε στα απολύτως απαραίτητα, όπως επίσης αν θα  μετακινηθείτε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και έτοιμοι για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Επιπλέον, μην πιστέψετε στις υπερβολικές υποσχέσεις, γιατί αργότερα, θα απογοητευτείτε.  


ΙΧΘΥΕΣ


Σήμερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, καθώς θα χρειαστεί να έχετε εγκράτεια, στις υπερβολικές καταναλωτικές σας ανάγκες, που δεν σας είναι χρήσιμες. Οι αποφάσεις για μία επένδυση, καλό είναι να μην γίνει αυτό το χρονικό διάστημα.



Πηγή: thepressroom.gr/

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html