Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Κατηγορία Ζώδια στις   6:10 π.μ.  |  Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022




Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


Κριός

Θέλεις να απολαύσεις περισσότερο τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, αλλά θέλεις να ασχοληθείς και με τα επαγγελματικά και αυτή η σύγκρουση μπορεί να είναι έντονη σήμερα. Δεν είναι εύκολο να είσαι παραγωγική χωρίς να υποκύπτεις σε περισπασμούς και μπορεί να υπάρχει μια τάση να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά. Οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι πιο φορτισμένες από το συνηθισμένο και η πλήξη μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση. Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν να σέβεσαι αντί να αμφισβητείς τους φυσικούς ενεργειακούς ρυθμούς του σώματος σου.


Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να προκαλέσουν κάποια δυσαρέσκεια τροφοδοτώντας ιδανικά την επιθυμία να βελτιώσεις τη ζωή σου. Η κτητικότητα ή η ανταγωνιστικότητα επίσης μπορεί να είναι θέματα. Είναι καλύτερο να μην ανακατεύεις συναισθήματα και πρακτικά ζητήματα αυτήν τη στιγμή, αν και είναι καλή ιδέα να εντοπίσεις τομείς της ζωής σου όπου λείπει η φαντασία.


Δίδυμοι

Σήμερα φαίνεται να προκύπτουν δυσαρέσκειες ή διαφωνίες. Αν αισθάνεσαι λίγο κουρασμένη ή ανικανοποίητη μπορεί να εκνευριστείς με τους άλλους. Επιδίωξε να απομακρυνθείς τόσο ώστε να μείνεις σε ένα ήρεμο μέρος και να επιλύσεις τα πράγματα. Ωστόσο δώσε προσοχή σε ό,τι αναδύεται από μέσα σου, καθώς ενδέχεται να επανεξετάσεις άλυτα προβλήματα αργότερα. Οι διαφορετικές προοπτικές μπορεί να είναι απογοητευτικές σήμερα, αλλά μπορεί επίσης να είναι θετικές εμπειρίες μάθησης.


Καρκίνος

Μπορεί να μην είσαι στα ίδια μήκη κύματος σήμερα με τους άλλους, καθιστώντας δύσκολες τις αλληλεπιδράσεις. Μπορεί να θέλεις να περιμένεις να λάβεις σημαντικές αποφάσεις ωστόσο είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενική αυτήν τη στιγμή. Οι επιθυμίες μπορεί να φαίνονται πιεστικές τώρα και μπορεί να υπάρξει κάποια εκνευριστική ανταγωνιστικότητα ή εσωτερικές πιέσεις που πρέπει να τις διαχειριστείς. Θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική με τα γεγονότα και να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς κάποια λόγια μπορεί να παρερμηνευτούν.


Λέων

Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να φέρουν εντάσεις και μπορεί να αισθανθείς πίεση γα να κάνεις κάτι διαφορετικό ή να αναζητήσεις κάτι νέο, αλλά χωρίς σαφή κατεύθυνση. Οι συγκρούσεις είναι πιθανές ειδικά αν κυριαρχήσει η ανυπομονησία. Οι επιθυμίες που παρουσιάζονται ξαφνικά και επίμονα είναι πιο πιθανό να προκύψουν από πλήξη παρά από γνήσια ανάγκη με τις σημερινές διελεύσεις. Επίσης σήμερα οι εμπειρίες μπορεί να φωτίσουν κάποιο επίπεδο πνευματικής δυσαρέσκειας με την αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα.


Παρθένος

Κατά διαστήματα σήμερα οι ευαίσθητες καταστάσεις μπορούν να προκαλέσουν συγκρούσεις και χρειάζονται προσοχή. Μην πιέζεις πολύ ή μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα από τις προσπάθειες σου. Επιδίωξε να μην μιλάς πολύ γρήγορα με βάση μόνο στιγμιαία συναισθήματα και παρορμήσεις. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι οι επιθυμίες που έρχονται ξαφνικά σήμερα μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι ή που θέλεις.


Ζυγός

Είναι πολύ εύκολο να απογοητευτείς σήμερα από τους άλλους σχετικά με μια ιδέα ή πεποίθηση ειδικά αν δεν ακούνε πραγματικά. Μπορεί να θέλεις να δραπετεύσεις αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις πως να το κάνεις. Μια τεταμένη ατμόσφαιρα μπορεί να σε δυσκολέψει να κοιτάξεις παρελθοντικά μικρά προβλήματα και προκλήσεις. Θέματα προσωπικής φύσης μπορεί να μην είναι αποδεκτά με την Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο της επέκτασης σου.


Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα δημιουργούν δυσαρέσκεια οδηγώντας ιδανικά σε νέες κατευθύνσεις. Μια κατάσταση μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι δεν σε εκτιμούν ή σου δημιουργούν περίπλοκα συναισθήματα. Μια ανταγωνιστική ενέργεια υπάρχει σήμερα στις σχέσεις σου. Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να πιστεύεις ότι γεμίζεις ξαφνικά με μια επιθυμία να λύσεις όλα σου τα προβλήματα αλλά είναι πιθανό να είναι μια απλή απόσπαση προσοχής.


Τοξότης

Οι διελεύσεις σήμερα μπορεί να ξεσηκώσουν περιοχές αναταραχής παρακινώντας ιδανικά να κάνεις θετικές αλλαγές. Οι αντιδράσεις μπορεί να είναι γρήγορες και οι άνθρωποι να εργάζονται σε μια μικρή ασφάλεια. Οι ρυθμοί στον έρωτα ή τα μοτίβα στις σχέσεις μπορεί να είναι άστοχα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να βρεις ικανοποίηση. Τα συναισθήματα αλλάζουν συνεχώς λόγω προβλημάτων συγχρονισμού ή ανυπομονησίας. Ενώ μπορεί να υπάρχει ένας ανταγωνιστικός τόνος στη μέρα μπορεί να αποκτήσεις βαθύτερη εικόνα για τη δουλειά, τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σου μέσω δοκιμής ή λάθους.


Αιγόκερος

Οι διελεύσεις σήμερα τείνουν να ξυπνάνε περιοχές όπου δεν αισθάνεσαι ολοκληρωμένη. Η Αφροδίτη έχει εμπνεύσει το ενδιαφέρον σου για ασυνήθιστες εμπειρίες και μια φωτισμένη άποψη της ζωής σου. Από την άλλη πλευρά ο Άρης σε έχει ενθαρρύνει να ολοκληρώσεις τη δουλειά ή να παρακολουθήσεις τα καθήκοντα σου. Μπορείς να διαχειριστείς και τα δυο αλλά η ενσωμάτωση αυτών των πραγμάτων μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται.


Υδροχόος

Ίσως είναι καλύτερο σήμερα να ονειρευτείς, να φανταστείς, να οραματιστείς, καθώς είναι απίθανο να καλυφθούν πραγματικές ανάγκες με τις τρέχουσες διελεύσεις. Οι άνθρωποι είναι παρορμητικοί και πιο δυσάρεστοι κυρίως σε περιοχές που περιλαμβάνουν κατανομή χρημάτων ή ευθυνών. Ενώ οι απογοητεύσεις μπορεί να έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολύ καιρό η ανυπομονησία να χειριστείς τα θέματα μπορεί να σε ξεπεράσει τώρα. Περιπλέκοντας τα πράγματα μια ετήσια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να υποδηλώνει ασάφειες.


Ιχθείς

Με τις σημερινές διελεύσεις τα σημεία δυσαρέσκειας μπορεί να είναι πιο εμφανή και να δημιουργούν αντιφατικά συναισθήματα και επιθυμίες. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, αναταραχή ή και ακόμα συναισθηματικά πυροτεχνήματα, ιδιαίτερα στις οικογενειακές σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αντιμετωπίζεις ανυπομονησία ή κάτι που φαίνεται να είναι ένα κακό timing στις αλληλεπιδράσεις σου. Προς το παρόν μπορεί να μην βλέπεις τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις ρεαλιστικά.



Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html