Πήγε να ζητήσει συγγνώμη και τον πλάκωσαν στο ξύλο – Τρεις συλλήψεις 14χρονων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Πήγε να ζητήσει συγγνώμη και τον πλάκωσαν στο ξύλο – Τρεις συλλήψεις 14χρονων

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   11:40 π.μ.  |  Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022




Τρεις ανήλικοι, ηλικίας 14 ετών, συνελήφθησαν, καθώς το βράδυ της Κυριακής φέρεται να χτύπησαν και να λήστεψαν έναν 13χρονο μαθητή στο προαύλιο σχολείου στον Υμηττό, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τόσο του 13χρονου μαθητή αλλά και των γονιών τους.


Όλα ξεκίνησαν πριν πέντε μήνες όταν δύο από τους ανηλίκους, ο 13χρονος και ένας 14χρονος, γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και άρχισαν να ανταλλάσσουν ύβρεις και απειλές. Το Σάββατο ο 14χρονος μαζί παρέα συνομηλίκων του πήγαν στην πλατεία Αγίας Φωτεινής στον Υμηττό, όπου ακολούθησε διένεξη με τον 13χρονο.


Συγκεκριμένα, οι 14χρονοι πήραν το καπέλο του 13χρονου και το επέστρεψαν μόνο μετά την παρέμβαση υπαλλήλου καταστήματος. Μάλιστα, ο 13χρονος φέρεται να είπε στον υπάλληλο να τον συνοδεύσει σπίτι του γιατί φοβόταν.


Το βράδυ της Κυριακής οι 14χρονοι μαζεύτηκαν στον προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Υμηττού, καθώς ο 13χρονος τους είχε ζητήσει να μιλήσουν. Εκεί ζήτησε συγγνώμη στον 14χρονο για τις απειλές που του έστελνε μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, ο 14χρονος και οι δύο φίλοι του άρχισαν να τον χτυπούν.


Του πήραν δύο ευρώ που είχε πάνω του και του έσπασαν το κινητό.


«Μην πεις τίποτα γιατί θα έχεις χειρότερα»

Ο 13χρονος πήγε στο σπίτι του με αίματα στα χέρια και ενημέρωσε την μητέρα του, η οποία έκανε και την καταγγελία στην αστυνομία. Σημειώνεται πως ο 14χρονος έσπευσε να τον απειλήσει μετά το περιστατικό, λέγοντάς του «μην τυχόν και μιλήσεις στους μπάτσους γιατί θα έχεις και χειρότερα».


Η αστυνομία εντόπισε τη Δευτέρα τον 14χρονο και τον συνέλαβε. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο 13χρονος του έστελνε απειλές μέσω διαδικτύου λέγοντάς του πως θα τον μαχαιρώσει. 


Σημειώνεται πως για το περιστατικό συνελήφθησαν οι τρεις 14χρονοι, που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό έξω από το προαύλιο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 


Παράλληλα, έχει σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση.


Τέλος, σε βάρος των τεσσάρων κηδεμόνων των κατηγορούμενων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους. Οι ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή - Ρεπορτάζ: newsit.gr - Μαρίνος Αλειφέρης 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html