Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.09.2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.09.2022

Κατηγορία Ζώδια στις   5:25 π.μ.  |  Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022




Λέοντα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η Δευτέρα, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για την ικανότητα σου να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.


Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro


Κριός

Η Δευτέρα σε βοηθά να είσαι αποτελεσματικός στην καθημερινότητα σου, βρίσκοντας μέσω του διαλόγου λύσεις σε προσωπικά ζητήματα και συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου την αναλόγως.


Ταύρος

Ίσως σήμερα ασχοληθείς με την κατάσταση των οικονομικών σου, προσπαθώντας να βγάλεις μια άκρη με λογαριασμούς, τράπεζες, φορολογικά, επενδύσεις κλπ, όντας επιπροσθέτως λίγο πιο «κλειστός» συναισθηματικά.

 

Δίδυμοι

Καλή η Δευτέρα για να οργανώσεις το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα, να συνεργαστείς πιο αρμονικά με τους άλλους στη δουλειά, αλλά και να βρεις χρόνο για επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.


Καρκίνος

Τα άγχη για τα επαγγελματικά και άλλα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας είναι το κυρίαρχο «μοτίβο» της Δευτέρας, που ωστόσο μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ό,τι προκύψει, αν αποφύγεις την «γκρινιαρόλ» αντιμετώπιση.


Λέων

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η Δευτέρα, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για την ικανότητα σου να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Αξιοποίησε την κατάλληλα.


Παρθένος

Οι γνωστές έγνοιες περί των οικονομικών έρχονται πάλι στο προσκήνιο σήμερα Δευτέρα, καθώς πρέπει να δεις λίγο πιο ρεαλιστικά θέματα με τράπεζες, δάνεια, λογαριασμούς, οφειλές, φορολογικά, μισθώσεις κλπ.


Ζυγός

Με έμφαση στις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες η Δευτέρα, βοηθώντας -τηρουμένων των αναλογιών βέβαια, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου- την εξεύρεση λύσεων, αλλά και την χαλαρή κοινωνική αλληλεπίδραση.


Σκορπιός

Η υπερανάλυση και το «να ζεις μέσα στο κεφάλι σου» είναι αυτό ακριβώς που δεν πρέπει να κάνεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, βρίσκοντας παράλληλα τρόπους για να ανανεωθείς ενεργειακά.


Τοξότης

Ξεκάθαρα πιο βατή η Δευτέρα, «ρέει» πιο ανεμπόδιστα και αναφορικά με δημιουργικά σχέδια, αλλά και σχετικά με τις προσωπικές σου επιθυμίες στα αισθηματικά. Κανόνισε λοιπόν κάτι ευχάριστο με το αμόρε.


Αιγόκερως

Στα «πρέπει» των επαγγελματικών και της οικογένειας επικεντρώνεται η Δευτέρα, ωσροσο μολονότι σαφώς κουραστική, δεν θα σε ζορίσει και ιδιαίτερα αν κάνεις καλό προγραμματισμό.


Υδροχόος

Με επικοινωνιακό χαρακτήρα η Δευτέρα, δίνοντας βοήθειες και σχετικά με επαφές και συζητήσεις στη δουλειά, αλλά και αναφορικά με τηλεφωνήματα και κανονίσματα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους.


Ιχθύες

Η Δευτέρα προφέρεται για να οργανώσεις ό,τι σχετίζεται με πληρωμές λογαριασμών, τακτοποίηση φορολογικών, πρακτικών θεμάτων γύρω από ακίνητα, κληρονομικά, μεταβιβάσεις κλπ. Use it wisely.



Πηγή: athensvoice.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html