Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.09.2022 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.09.2022

Κατηγορία Ζώδια στις   5:30 π.μ.  |  Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022



Λέοντα, μάλλον σου ‘πεσε λίγο βαριά η πρώτη working week

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro 


Κριός

Οικονομικές και συναισθηματικές ιστορίες θέλουν «συγκράτηση» σήμερα, οπότε μην βιαστείς να «προσυπογράψεις» πρόσωπα και καταστάσεις γιατί μπορείς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη.


Ταύρος

Μην «πουλάς» φτηνά την ηρεμία σου μέσα σε σχέσεις και επαφές που γνωρίζεις ότι σε τσιτώνουν. Χρειάζεσαι κι εσύ να «ξεμουδιάζεις» πού και πού ε; Θυμήσου λοιπόν να θέσεις όρια σήμερα.


Δίδυμοι

Το κομμάτι της φροντίδας της υγείας σου και της διαμόρφωσης ενός καθημερινού πλαισίου που θα σου αφήνει χώρο να ανασάνεις είναι on top of the list για σήμερα.


Καρκίνος

Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να «ανοίξεις» λίγο τη συζήτηση στα ερωτικά, πιάνοντας τώρα τα ουσιώδη και όχι τα εύκολα γύρω γύρω. Μην φοβάσαι «να σπάσεις τ’ αυγά», εν ολίγοις, πρόκειται για την ευτυχία σου.


Λέων

Μάλλον σου ‘πεσε λίγο βαριά η πρώτη working week με τις υποχρεώσεις μετά τις διακοπές και σαν όλη η κούραση να βγαίνει μαζεμένη, χαλώντας σου λίγο και τη διάθεση. Ουφ.


Παρθένος

Εστίασε καλύτερα στη συνολική «εικόνα» της ημέρας και μην αναλώνεσαι σε τυχόν «ψιλοαρρυθμίες» στην επικοινωνία με τα κοντινά σου άτομα, τους συνεργάτες, τον σύντροφο κ.λπ.


Ζυγός

Η μέρα θέλει προσεκτικές κινήσεις με all things money και βασικά καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις -αν μπορείς- συζητήσεις για επενδύσεις, διακανονισμούς, χρηματοδοτήσεις, μισθώσεις ακινήτων κ.λπ.


Σκορπιός

Η Παρακευή μπορεί να σε ζορίσει αρκετά με υποχρεώσεις και επικοινωνίες, ωστόσο απόφυγε κι εσύ απ’ την πλευρά σου να πάρεις τα πάντα προσωπικά. It’s not always about you.


Τοξότης

Δεν αποκλείεται να αισθανθείς ένα κάποιο συναισθηματικό «κλείσιμο» σήμερα, θέλοντας να αποδράσεις από το τοπίο της πόλης και να βρεθείς στο «setting» που ήσουν μια βδομάδα πριν. #τοκαλοκαιριδενεχορτασα


Αιγόκερως

Θέλεις το κάτι «έξτρα» σαν φάση στα ερωτικά σου και στην κοινωνική σου ζωή για σήμερα Παρασκευούλα, ωστόσο παίζει να μην «εκμαιεύσεις» την ίδια ανταπόκριση από απέναντι.


Υδροχόος

Η κατάσταση στα επαγγελματικά θέλει αρκετή «στοργή και προδέρμ», όμως φαίνεται πως είσαι μάλλον unwilling να κάνεις το όλο effort, ίσως και κουρασμένος βιολογικά.


Ιχθύες

Χρειάζεται ίσως να ξαναδείς πιο thoroughly το επικοινωνιακό με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή την οικογένεια, καθώς και τις σχετικές ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί. Χμμμ.



Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html