Superleague: Καφές με delivery… στις κερκίδες της Λαμίας (Εικόνες) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Superleague: Καφές με delivery… στις κερκίδες της Λαμίας (Εικόνες)

Κατηγορία Superleague 1 στις   7:32 μ.μ.  |  Κυριακή 14 Αυγούστου 2022


Ο διανομέας μπήκε με το μηχανάκι μέσα στο γήπεδο και έφτασε μέχρι τις κερκίδες για να παραδώσει την παραγγελία τους θεατές.


Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, από όπου και η σχετική εικόνα, ο ιστότοπος lamiaole.gr:


«Νομίζετε πως τα έχετε δει όλα; Εμείς σας λέμε ότι δεν το έχετε κάνει! Εκτός κι αν βρισκόσασταν στο «Αθανάσιος Διάκος» το απόγευμα της Παρασκευής…





Είναι γεγονός πως σε φιλικά τεστ όπως εκείνο με την ΑΕΚ Β’, ε δεν περιμένεις να ζήσεις το σασπένς. Κάτι το γεγονός πως ο αντίπαλος είναι κατώτερης δυναμικότητας, κάτι οι πολλές αλλαγές του Φέστα και… οι φίλαθλοι κατάφεραν να μας δώσουν το καλύτερο στιγμιότυπο του ματς. Και μάλλον από τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει σε παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία. 


Τι έκαναν; Παρήγγειλαν τα «φρεντάκια» τους την ώρα του αγώνα. Για να γίνει το σκηνικό ακόμα πιο σουρεάλ δε, το παιδί που έκανε το delivery μπήκε με το μηχανάκι (!) στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, έφτασε μέχρι την κερκίδα και παρέδωσε την παραγγελία».



Είναι γεγονός ότι το γήπεδο της Λαμίας έχει την τιμητική του στο delivery, καθώς την πρώτη φορά που το VAR ήρθε στην Ελλάδα έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Λαμία – Παναθηναϊκός, τα σουβλάκια που… μπήκαν στο όχημα που είχε τοποθετηθεί το video assistant referee έκλεψαν την παράσταση και το βίντεο έγινε viral.



Πηγή: ant1news.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html